Egyedi konyhák ötlettára


Idén 11. alkalommal, február 28. és március 1. között láthatta a közönség a Konyhakiállítást. A háromnapos rendezvényen a hazai gyártók és forgalmazók a Papp László Budapest Sportarénában mutatták be újdonságaikat a nagyközönségnek. 

Mi az utolsó kiállítási napon, a tavasz első napján látogattunk ki. Vasárnap is sokan döntöttek úgy, hogy körülnéznek a parkolóhelyekkel és jegypénztárakkal kényelmesen ellátott sportarénában. Tapasztalatunk alapján a szervezők elegendő létszámú kedves személyzetet és hoszteszt alkalmaztak a kiállítás gördülékeny levezényléséhez.

A kiállítás területére lépve pozitív benyomásaink tovább erősödtek: igényes installációkkal és standokkal találkoztunk, és látogatókból sem volt hiány – vasárnap délben sem.

MAI TRENDEK

Elsőként lássunk pár gondolatot a konyhák és alkotóelemeik idei trendjéről! „A korábbi évekhez hasonlóan a Pantone szakértői idén is megválasztották az év színét. Az elegáns Classic Blue a konyhákban is rendkívül népszerű lesz, legyen szó bútorokról, csempékről vagy kiegészítőkről” – ismertette az idei év egyik meghatározó irányvonalát Csorba Anita tértervező.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.