Otthona legnépszerűbb helyisége tetszetős és praktikus kivitelben


Bútortervezők, lakberendezők és otthontulajdonosok egyre gyakrabban nyúlnak különleges anyagokhoz és megoldásokhoz. Ilyen kézenfekvő megoldás a falipanelrendszerek használata a konyhában. Mi erre a magyarázat? Ezek a rendszerek egy esztétikus kapcsolatot teremtenek az alumíniumprofilok és a bútorlapok között úgy, hogy a praktikum van előtérbe helyezve.

A lengyel ZOBAL falipanelrendszere alapvetően egy egyszerű és elegáns megoldást biztosít, előnye a változatos összeállításban és a könnyű szerelhetőségben rejlik, valamint más rendszerekhez képest a minőségi kiegészítők hatalmas választéka is jellemzi. Belsőépítészek és kivitelezők előszeretettel használják, hisz bármilyen paraméterekkel rendelkező helyiségben rugalmasan, egyedileg tervezhető és alkalmazható, funkcionalitás szempontjából optimális, tökéletesen illik bármilyen stílusú modern otthon összképébe. 

A 3,5 m-es hosszúságú alapelemek nagy felületek egységes kialakítására is lehetőséget nyújtanak.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.