Polckihúzó rögzítés a Blum-tól

Megszokhattuk, hogy a Blum-nál a fejlesztés sosem áll meg. Sokszor a legkisebbnek tűnő innováció a leghasznosabb. Egy lakás minőségét nem csak a design határozza meg, hanem a komfort is. Ezért a MOVENTO és TANDEM sínnel szerelt polckihúzóhoz egy praktikus rögzítést fejlesztettek. Visszafogottan és helytakarékosan tartja meg a polckihúzót kihúzott állásban.

A rögzítőt sokoldalúan alkalmazhatjuk a konyhában, fürdőben és egyéb más lakó- és háztartási helyiségben. A rögzítőretesszel a polckihúzók biztonsággal megállnak ott, ahol szükség van rájuk. A BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION és TIP-ON mozgástechnológiákkal a polckihúzók emelik a mozgáskomfortot.

Működés közben

A polc teljes kihúzásakor a rögzítőretesz mindkét oldalon bekattan, és biztonságosan tart. A szinkronizálásnak köszönhetően, a rögzítőretesz a kar megemelésével, egy kézzel kényelmesen kikattintható. Ez egyszerű kezelhetőséget és biztonságos tartást kölcsönöz a megoldásnak. Jó hír, hogy nem kell új vasalatokat beszereznünk, hiszen a korábbi modellekhez adaptálható a kiegészítő.

Felszerelése is egyszerű

A vezetősínrendszernek megfelelő polckihúzó rögzítő szettet kell megrendelnünk. A szinkronizálót magunknak kell méretre vágni és már csatlakoztathatjuk hozzá a rögzítőegységet.

A pozíciónáló sablon segítségével a polckihúzó elejére illesztjük az egységeket és rögzítjük.

Harmadik lépésként a rögzítőelemet kell a vezetősínre csavarozni.

Ezzel a kis kiegészítővel biztosíthatjuk a mozgatható polcokat, amelyek így biztonságosabb pakolási felületet adnak a felhasználóknak.

Forrás:
blum.com


Tetszett a cikk?