Gardrób másképp

A gardrób tervezésénél és készítésénél az első lépés a funkciónak megfelelő kivitel és alapanyag kiválasztása. Bár elsőre kézenfekvőnek tűnik, de nem mindig a laminált forgácslaphoz kell nyúlnunk. Több alternatív megoldást is választhatunk, ezekből szeretnénk kettőt bemutatni a Forest kínálatából.

ELEMEKBŐL AZ EGÉSZ

A Stíli állványrendszer modern, látványos és frappáns megoldást kínál egy gardróbszoba berendezésére. Az elemekből felépülő rendszer segítségével gyorsan és egyszerűen lehet polcos állvány- vagy szekrényrendszert készíteni.

A külön kapható alkatrészek tetszés szerint kombinálhatóak, végtelen variációs lehetőséget biztosítva a tervezés és a kivitelezés során. A Stíli-rendszer rögzíthető falhoz vagy mennyezethez, a matt fekete alumíniumprofilokhoz fa- és üvegpolcokat, döntött fapolcokat vagy szekrényelemeket rögzíthetünk és a vállfatartó rudakkal tehetjük teljessé az összképet. A látványt a függőleges alumíniumprofilba beragasztható LED-szalagok fényével fokozhatjuk, amelyekre műanyag opálborítás is tehető.

GYORS ÉS LÁTVÁNYOS A MUNKA A NEVATÓVAL

A Nevato egy alumíniumcsövekből összeállított állványrendszer, a csomópontokban az alumínium színnel harmonizáló műanyag idomokkal. Képezhetünk belőlük különböző hosszúságú lábat és megoldhatjuk a szerkezet rögzítését a falhoz. A polctartó műanyag elemek kisebb szekrényelemek rögzítésére is alkalmasak, így fiókos elemeket is, sőt szükség esetén asztallapokat is beépíthetünk a segítségükkel. A gardróbok elengedhetetlen részei a vállfatartó rudak, ezek akárhol elhelyezhetők a rendszerben a rúdtartó adapter segítségével. A Nevato-rendszer a gardróbtervezés és kivitelezés bonyolult feladatát könnyíti meg számunkra, változatosságával, méretbeli rugalmasságával és egyszerű kivitelezhetőségével. A hagyományos gardróbszekrényeket is praktikusabbá tudjuk varázsolni a megfelelő világítás megválasztásával. Jó példa erre a FLEXYLED SE H4-24 flexibilis LED-szalag, amit akár ívesen vagy hullámosan is bemarhatunk az oldallapba, hogy minél nagyobb teret tudjunk megvilágítani vele. Mivel közvetlenül ragasztóanyag nélkül beépíthető a lapfelületbe, ezért nincs szükség különböző aluprofilokra vagy egyéb csatornákra a LED-szalag rögzítéséhez. Ezt a világítástechnikai rendszert a LIMIT kapcsolóval automatizálhatjuk, mely működése során érzékeli az ajtó nyitását és így felkapcsolódik a LED-szalag, majd az ajtó becsukásával lekapcsolódik.


Kapcsolódó dokumentum:


gardrob-maskepp


Tetszett a cikk?