A Rauvolet redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

A bútorredőnyök a térformálás új szimbólumai. A szekrények egy okos helyiségkoncepció alapjai, beleértve a lehetőséget az individualizálásra vagy a céglogóval történő megjelölésre. Olyan funkcionális előnyöket kombinálnak új dizájnszempontokkal, mint a mozgásszabadság és a könnyű használat. A REHAU RAUVOLET megoldásai széles körben alkalmazhatók számos anyaggal, mechanikával, valamint felülettel, színnel és dekorral – a konyhában, a fürdőszobában, az irodában vagy a lakóhelyiségekben. Mindenhol magukra vonzzák a figyelmet.

Ami a felület kialakítását illeti, a portfólió a polimer kivitelű változatoktól a valódi üvegből készült redőnyrendszereken át, egészen az irodai hangelnyelő megoldásokig terjed. A REHAU moduláris felépítési elvének köszönhetően a RAUVOLET redőnymegoldásaival az alkotói kreativitásnak semmi sem szab határt: a vezetősínek, a redőnyprofilok és a kívánt tartozékok egészen egyszerűen kombinálhatók egymással.

ÚJ: 100% DIZÁJNHARMÓNIA A RAUVISIO CRYSTALLAL

A RAUVOLET crystal-line-nal a REHAU a RAUVISIO crystal felületanyaghoz illeszkedő redőnyrendszert is kínál ügyfeleinek. Az ajtók, a fiókok és a redőnyök egységes kialakításával a RAUVISIO crystal varázsa kombinálható a könnyű beépíthetőséggel és a RAUVOLET redőnyrendszerek tökéletes működésével. A tetszetős alumíniumkilincs és a szűkített vezetősín divatos, letisztult megjelenésről gondoskodik. A már sikeresnek bizonyult REHAU kazettás rendszer révén a RAUVOLET crystal-line könnyen és kényelmesen beépíthető, ill. még egy meggyőző előnnyel rendelkezik: a lamellák bármikor kicserélhetők.

ÁTFOGÓ SZOLGÁLTATÁSOK A RAUVOLET RAKTÁRI PROGRAMMAL

A REHAU átfogó redőnykínálattal rendelkezik. Legyenek akár egy konyhában, irodában, nappaliban vagy üzlethelyiségekben, a redőnyös szekrények igényes formatervezésükkel és egyszerű kezelésükkel tűnnek ki. Ötféle design irányvonal, hétféle mechanika a függőleges alkalmazáshoz, kilencféle profilgeometria, valamint számos szín és dekor – az alkotói kreativitásnak semmi sem szabhat határt. A különleges REHAU modulrendszernek köszönhetően a redőnyprofilok, a vezetősínek és a kívánt tartozékok nagyon egyszerűen kombinálhatók egymással.

A cikk a Magyar Asztalos 2021. júniusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


a-rauvolet-redonymegoldasok-egyesitik-a-designt-es-a-funkciot


Tetszett a cikk?