A REHAU szem előtt tartja a tárolóhelyet

A rend korunk aktuális témája. Emberek milliói merítenek ihletet olyan tanácsadók iránymutatásaiból, mint Marie Kondo, hogy képesek legyenek személyes környezetükben nagyobb rendet teremteni. Általános igazság a téma kapcsán: minél nagyobbak a szabad felületek, annál nagyobb nyugalmat áraszt a helyiség. Ehhez tárolóhely szükséges. A konyhában is. A tervezők a konyhabútorokat előszeretettel rejtik nagy felületű ajtók mögé. Így a konyhai gépek és az épp nem használt kisebb tárgyak eltűnnek a látótérből. Az anyag- és színváltások elkerülése, valamint a tárolóhely gyors és könnyű hozzáférhetősége érdekében, optimális megoldást jelentenek a felülettel egységes designkoncepciót alkotó, redőnyös szekrények, amelyek az aktuális trendek szempontjából is telitalálatnak bizonyulnak. Az azonos anyagból készült frontok, fogantyúk és vezetősínek a monolitikus bútorok gyártóinak kedvencei. A REHAU RAUVISIO crystal üveglaminát és a 2021-es Red Dot-díjjal jutalmazott Edelmatt-kollekció felületi anyagaival párosítva a nemes megjelenés és a kiváló minőségű mechanika tökéletes összjátéka jön létre.


Gyönyörű megjelenés, bársonyos tapintás.

RAUVOLET: AZ EGYSÉGES SZÍN- ÉS FORMAVILÁGÚ REDŐNYRENDSZER

Az optimális designkoncepció a tervező, a kivitelező és a felhasználó számára egyaránt előnyös. Ezért a REHAU mindig ügyel arra, hogy tökéletesen összehangolt termékválasztékot kínáljon – az egyöntetű alkatrészek érdekében. Ilyen például a RAUVOLET redőnyrendszer és annak crystalline termékcsoportja, amelyek a RAUVISIO crystal üveglaminátból készült felületi anyagkollekcióval alkotnak összehangolt egységet. A REHAU kazettás rendszerének köszönhetően a RAUVOLET crystal-line egyszerűen és kényelmesen beépíthető.

A RAUVOLET crystal-line complete termékcsalád száz százalékban a monolitikus bútortervezésre törekszik. Vezetősín és takaróprofil azonos színben és anyagból kapható a RAUVISIO crystal termékcsaládon belül. Az új Complete változat gondoskodik az optimális designkoncepcióról – nemkívánatos anyag- és színváltások nélkül. A különleges színigényű projektekhez a RAUVOLET crystal-line vario változatban is elérhető.


RAUVOLET crystal-line complete, a bútorredőnyök a bútorelőlapokkal azonos designkoncepciót képviselnek.


Minden elem része a dekorkoncepciónak.

Ennek segítségével egyéni színigények (RAL-árnyalatok) akár már kis beszerzési mennyiségekhez is megadhatók egyedileg, a saját projektekhez. Lehet akár magasfényű vagy matt, rozé, napsárga vagy fenyőzöld, a RAUVOLET crystal-line vario abszolút rugalmasságot kínál a belsőépítészetben.

A MATT AZ ÚJ FÉNYES: RAUVOLET NEMES MATT

A matt felületek kiváló minőségű, kontrasztos anyagokkal való izgalmas kombinációja időtálló eleganciát visz a divatos otthonokba. Az új nemes matt kollekcióval a REHAU épp ezt a trendet erősíti. A front és a munkalap, az élzáró és a tárolóhely optimális designkoncepciójával az asztalosok, a tervezők és az ipari partnerek teljesen egységes bútorokat és helyiségeket hozhatnak létre. Természetesen a megszokott, kiváló minőségben. A kollekció a „The touch of beauty” szlogennel száll be a versenybe, hiszen a gyönyörű megjelenéshez kellemes, bársonyos tapintás társul. Még lapos szögből nézve is alig látható fényvisszaverődés. Az ujjlenyomat-mentességnek és a Soft Touch megmunkálásnak köszönhetően a felületek megérintése minden alkalommal ünnep az érzékeknek, a komponensek pedig a minőséget tekintve a legmagasabb igényeket is kielégítik. A matt megjelenés mellett a „kis terek” témája is népszerű a belsőépítészetben: a rendelkezésre álló teret okosan kell használni, lehetőleg kompromisszumok nélkül. Az új RAUVOLET nemes matt redőnyrendszer a szekrény tartalmához való gyors hozzáférés érdekében optimális helykihasználást kínál olyan megjelenéssel, amely tökéletesen illeszkedik a modern, matt bútorokhoz – anyag- és színtörések nélkül, könnyed használhatósággal.


A FLIPDOOR a tárolást művészi szintre emeli.

A TÁROLÁS MŰVÉSZETE: FLIPDOOR A REHAU INNOVATÍV TÁROLÁSI MEGOLDÁSA

A tárolóhely művészi kiemelésével és a megszokott megoldásoktól eltérően megtervezett funkcionalitással egy bútor hirtelen többet fog jelenteni, mint csupán egy egyszerű konyhai felső szekrény. A folyamatos mozgás, az intuitív működés, a korpuszba süllyesztett mechanika és a keret nélküli kialakítás vonzó megjelenésének kombinációjával, a lamellás ajtóval ellátott bútor üdítően új stílusú bútort eredményez, és így alternatívát jelent a manapság szokásos rendszerekkel, például a felnyitható ajtókkal szemben. A felhasználás helye nem korlátozódik a konyhára, a FLIPDOOR egyedi bútorként is használható üzletekben vagy lakóhelyiségekben.

A FLIPDOOR a kialakítás szempontjából a lamellarendszerrel vívta ki a népszerűségét, amely látható vezetőelemek, mechanikus alkatrészek vagy ütközőélek nélkül dolgozik – akár zárt, akár félig nyitott vagy teljesen nyitott állásban. A rendszer előnyei az anyag és a beépítés tekintetében is nyilvánvalóak: a lamellák billenő mozgásának köszönhetően a rendszer kinyitva csak kis helyet igényel. Ez minimálisra csökkenti a kiálló élek okozta ütés vagy sérülés kockázatát. A szabadalmaztatott nyitószerkezet különösen simán működik, és akár egy ujjal is működtethető. További információk a konfigurációs és rendelési lehetőségekről a következő címen érhetők el: www.rehau.hu/flipdoor.

A REHAU cég készre szerelt szekrényeket szállít. A lamellák RAUVISIO crystal üveglaminátból készülnek. Ez a tökéletes dekorkoncepció alapja – a teljes konyhafronton –, ugyanakkor az anyag ismert termékelőnyeivel, például a karc- és ütésállósággal, a könnyű tisztíthatósággal és a puha tapintású felülettel is jó pontokat szerez.

ÁTFOGÓ SZOLGÁLTATÁSOK A RAUVOLET RAKTÁRI PROGRAMMAL

A REHAU átfogó raktári programmal rendelkezik. Legyenek akár egy konyhában, irodában, nappaliban vagy üzlethelyiségekben, a redőnyös szekrények igényes formatervezésükkel és egyszerű kezelésükkel tűnnek ki. A REHAU moduláris felépítésének köszönhetően a redőnyprofilok, vezetősín-variációk és a kívánt tartozékok rendkívül egyszerűen kombinálhatók egymással.

 

Fotó: REHAU

A cikk a Magyar Asztalos 2021. júliusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 
https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


a-rehau-szem-elott-tartja-a-tarolohelyet


Tetszett a cikk?