Eladó vállalkozás – Faipari termékek, bútoroktól a raklapokig

A Benter-07 kft  2007-es esztendőben alakult. A tulajdonosok ügyvezető munkakörben vezetik a Kft-t, Danyi Benedek a gyártásért, míg Danyi Benedekné a gazdasági ügyvezetésért felelős.

A cég profilja, termékei a következők:

  • Ajtók és ablakok készítése,
  • Bútorok, irodabútorok készítése a vevők elképzelése alapján,
  • Raklapok, szállítási faanyagok, lécek, szállító és csomagoló keretek készítése.

A faiparban használatos és a gyártáshoz szükséges gépekkel pl (STAKMA PALLETMAX 8000 CNC Vezérelt Raklapszegező, Salmavac Combo Classic 50+Salvastop100 keresztvágó fűrész) rendelkezünk a vevők megfelelő kiszolgálásához. Egy 33kW-teljestményű napkollektorok biztosítják az áram hatékony felhasználását. Az alapanyagot gyakorlatilag teljes mértékben fel tudjuk dolgozni, szinte minden faipari műveletet el tudunk végezni, beleértve a mai követelmények szerinti legfontosabb műveletet is, az alapanyag zártkamrás szabvány szerinti hőkezelését!

Telephelyünkön, amely az M3-as autópálya közelségében az Adács, Mátrafüred lehajtójánál található 600 négyzetméteres csarnokban gyártjuk megrendelőinknek a termékeinket. Emellett 700 négyzetméteres fedett raktárban tudjuk tárolni a szükséges alapanyagot, amely jó minőségű termékek gyártását teszi lehetővé. Ugyanakkor rugalmasságot is biztosít megrendelőink számára a rendelkezésre álló anyagkészletünk.

A dolgozók létszáma 10 és 15 fő között mozog a megfelelő időben történő vevőkiszolgálás érdekében.

Referenciáink:

Carrier Cr Mo. Kft.: Egyik legnagyobb vevőnk, megrendelőnk. Évi több tízezer egyutas raklapot, keretet, csomagolóanyag elemeket, léceket gyártunk részükre. A nagyobb termékek (raklapok) 25-30 féle típusból kerülnek ki.

VIRESOL Kft.: Azonos méretű raklapok, szállítási anyagok gyártása.

Továbbá: Gyógyszertárak, iskolák, önkormányzati hivatalok teljes berendezése, bútorainak elkészítése.

 

Bízom benne, hogy a fenti bemutatkozás alapján kölcsönösen előnyös és tisztességes üzleti partnerként fogunk találkozni a közeljövőben!

 

Danyi Benedek
Ügyvezető
+36-30-983-2597
+36-30-326-4419


Tetszett a cikk?