Új AEG-szett a fa alatt


A sikert átgondolt termékfejlesztéssel az AEG tovább erősítette: a márka kompakt 12 voltos gépeinek választéka 2009 áprilisától már háromtagú termékcsaláddá bővült. Az év végére pedig egy nagyszerű csomaggal jelent meg az AEG: a BS 12 C2 szettel. A készlet központi darabja a BS 12 C2 típusjelű fúrócsavarozó, amely mindössze 171 mm hosszú. Ezt a kompakt méretet úgy sikerült elérni, hogy a korábban négy külön egységet képező alkotóelemet, a motort, a meghajtást szolgáló tengelyt, a nyomatékszabályozót és a tokmányt egy szerkezetbe foglalták. Így nemcsak a gép hosszát, hanem a súlyát is sikerült jelentősen csökkenteni, úgy, hogy a profi felhasználók számára fontos fém bolygókerekeket és fémtokmányt megtartották.

A munka hatékony elvégzését segíti a 23 fokozatú nyomatékbeállítás, a kényelmes munkavégzéshez pedig a külön szerszám nélkül, egy kézzel elvégezhető bit- és fúrószárcserét szolgáló FIXTEC megoldás és a Softgrip puha fogantyúbevonat, valamint munkaterületet jól megvilágító beépített LED-fény járulnak hozzá.

A gép mellett természetesen töltőt és két lítiumion akkumulátort kap a vásárló, és számos olyan tartozékot, amely a mindennapos munka során szükséges. A legfontosabb a 40 részes fúró és csavarozó bitkészlet, de emellett egy törhető pengéjű univerzális kés, egy 8 m hosszú mérőszalag és egy nagy fényt kibocsátó LED-lámpa is része a szállítási terjedelemnek. A gép és a tartozékok egy praktikus szerszámtáskában kerülnek szállításra.


A&M Elektromos Kéziszerszámok
www.aegpowertools.hu


Tetszett a cikk?