Fakupa - AKE Kupa 2010. június 5.

A versenynek Vépen, az FVM Szakközépiskola hatalmas parkjában található sportpályák adtak otthont.

2010-ben ismét nagy érdeklődés volt a fakupa iránt, bizonyítja ezt a kispályás focira benevezett 14 és a tekepályán versengő 6 csapat is. Rajtuk kívül még a szép számú érdeklődő, szurkoló jelenléte, buzdítása is hozzájárult a jó hangulathoz. Külön örömre ad okot, hogy az AKE Kupa történetében először, hölgy versenyzői is voltak a tekének.

A megnyitóra 10 órakor került sor, majd mindenki igyekezett elfoglalni a helyét a foci- és tekepályákon. Aki pedig éppen nem a sporttal mulattatta idejét, az a pálya szélén felállított sörsátorban hűsíthette magát és szurkolhatott csapatának.
A foci és teke mellett AKE-s kollégák és meghívott vendégek gondoskodtak arról, hogy az ebéd elfogyasztása után pár órával ismét finom falatok várják a játékosokat és a szurkolókat egyaránt. Az eredményhirdetés után bográcsban főtt ételek közül választhattak a jelenlévők, volt a kínálatban zúzapörkölt, Jókai bableves csülökkel és pásztortarhonya is.

Ami a sporteredményeket illeti, mindenképpen hangsúlyoznunk kell annak a csapatnak a sportszerűségét, akik továbbjutottak volna az elődöntőbe, viszont sérülés miatt nem tudták folytatni a meccset. Ez alapján ebben az évben a Fair Play díjat a veszprémi Aquarelax Kft. csapata érdemelte ki.

Az OAFSZ vándorkupát az idei évben az AKE Hungária Kft. I. csapata nyerte.
Gratulálunk a győztes csapatoknak!
Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt és a sportszerű játékot, az AKE Hungária Kft.-nek pedig a színvonalas szervezőmunkát és a jó hangulatot!!
 


NT



Tetszett a cikk?