Fakupa

A győztes focicsapat, az AKE II.

Szeptember 8-án egy gyönyörű napsütéses reggelen érkeztek a csapatok Vépre, az idei versenyek helyszínére. Ebben az
évben a focibajnokságon 11 csapat mérte össze erejét, míg a tekebajnokságon 5 csapat vett részt. A rendezvényt reggel 10 órakor Oliver Schliesser úr, az AKE Hungária Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg. Mind a tekepályákon, mind a két kispályás focipályán gyorsan kezdetét vették az események. A szurkolók a közeli sörsátorból és a pálya széléről lelkesítették csapataikat. Ebben az évben a foci- és tekebajnoksággal egyidejűleg az AKE Hungária Kft. a munkatársai és családtagjaik részére egy vidám családi napot is szervezett. Az AKE-munkatársak gondoskodtak arról, hogy a sportolók és a rendezvény valamennyi vendége néhány órával az ebéd és a napraforgókalács elfogyasztását követően közös vacsora keretében
beszélgethessen a nap eseményeiről és a közös élményekről. Vacsorára olyan ízletes bográcsételek készültek, mint babgulyás, marhapörkölt, illetve az idei évben sváb specialitások közül is választhattak a vendégek.
A rendezvénynek a csodálatos időjárás és a kellemes környezet is kedvezett. Bizonyára ez is hozzájárult ahhoz, hogy közel 300 vendég látogatott el szeptember második hétvégéjén a vépi helyszínre. Ezúton szeretnénk megköszönni a bajnokság valamennyi résztvevőjének a sportszerű, jó hangulatú játékot!
Bízunk abban, hogy a jövő évben ismét vendégül láthatjuk önöket, és újra sok vidám órát tölthetünk el együtt! A 2012. évi Fakupa – AKE Kupa valamennyi nyertesének ezúton is szívből gratulálunk!


Tetszett a cikk?