A csodálatos csillogás és matt elegancia

A Kronospan új szilárd és tartós felületű akrillapjai, 6 univerzális színben a csillogó fényes és az elegáns matt felületi struktúrával kombinálva, teljesen új lehetőségeket nyitnak a bútortervezők és a belsőépítészek számára.

A lemezek kiváló ütés-, kopásállósággal, magas UV-stabilitással és jobb ujjlenyomat-tulajdonságokkal rendelkeznek. E kiváló anyagtulajdonságokkal rendelkező felületi bevonat (TopX és TopMatt) teljesen új dimenzióba helyezi az anyagot, és tartóssága miatt egy piacvezető akrillemezt biztosít.

A termék alapanyaga a Kronospan 17 mm-es prémium MDF-anyaga, amelyet frontoldalán 0,7 mm vastag, fényes, illetve matt, lakkozott akrilbevonattal, a hátoldalát a stabilitás növelése érdekében egy 0,6 mm-es, nagy ütésállóságú polisztirol-bevonattal látják el.

Az akril matt lemez elegáns megjelenésű, nagyon nom, kellemes tapintású matt textúrával rendel-kezik. Az akril matt lapokat puha tapintású felületi tulajdonságuk miatt kifejezetten bútorkomponensek, belsőépítészeti, kis- és nagykereskedelmi berendezések kialakításához fejlesztették ki.

A Kronospan akril fényes lapjai általánosan elismertek. Mint egy high-end termék, amely kivételes magas fényességet és mély színeket tartalmaz. 

Az akril fényes lapanyagokkal kivételesen magas fényességet érhet el a magas kopásállóság mellett, tökéletes bútoralkatrészek, konyhaajtók, belsőépítészet és kereskedelmi helyek létrehozásához. Az MDF alapanyagú fényes és matt akrillemezekből készített bútorok és belsőépítészeti berendezések magas minőséget és értéket képviselnek mind az egyéni felhasználás melletti, mind közintézményi, kereskedelmi felhasználás során.

KREATIVITÁS ÉS SZABADSÁG....
E kivételes tulajdonságú akrilanyag megmunkálhatósága lehetővé teszi a tervezői szabadságot, a matt fényes játéklehetőséget ad a belső terek színharmóniájának a megteremtéséhez.

Minden matt és fényes dekorhoz megfelelő, színazonos ABS-élzáró kapható, így biztosítva a megmunkált táblák esztétikumát és tartósságát. Az akrillemezek PE védőfóliával rendelkeznek, e bevonattal együtt szállítjuk, a megmunkálást és a beépítést követően a védőfólia eltávolítása után, polírozás nélkül exkluzív felületet biztosítanak.

Méretrend: 2800x1300 mm
Lapvastagság: 18,3 mm
Hordozólemez: MDF
Kiegészítő termékek: ABS-élzáró

Falco Zrt.
9700 Szombathely, Zanati u. 26.
T.: +36 94 516-600
F.: +36 94 516-693
office@falco-woodindustry.com


Kapcsolódó dokumentum:


uj-kronospan-akrillapok-a-falco-zrt-kinalataban-a-csodalatos-csillogas-es-a-matt-elegancia


Tetszett a cikk?