Nagy teherbírás és egyedi méret

A Sopronban megrendezésre került innoLignum kiállítást nagy sikerrel zárta a németországi kerpeni központú OHRA Regalanlagen GmbH állványrendszereket gyártó és forgalmazó vállalat. 

A kiállított karos állványrendszer tartóeleme tömör falú, melegen hengerelt acélból készült. A stabil szerkezet nagy raktározási magasságokat, valamint keskeny építésmódot tesz lehetővé. A kiállításon egyéb hasznos kiegészítők, mint a rácsozat vagy az állítható távolságú raklaphidak is bemutatásra kerültek.

Mindkét kiegészítő a karos állványon történő speciális tárolást teszi lehetővé, úgy, mint az oszloptávolságnál kisebb rakatok vagy raklapok karok közötti tárolása. A karos állványrendszer mellett az egyedülálló OHRA raklapos állványrendszer is megtekinthető volt a kiállításon.

A tartószerkezet ennél az állványnál is melegen hengerelt acélból készült, így a speciális nagy teherbírásokra és egyedi méretekre alkalmazható.

Akár 6 m-es oszloptávolsággal és 8 t teherbírással is rendelhető. Kiváló választás nagy tömegű áruk raktározásakor, korlátozott magassági és tárolási körülmények között.

A kiállítás sikerét bizonyítja, hogy az OHRA a kiállított állványokat a kiállításon sikeresen értékesítette. Köszönjük támogatásukat! 

Gyártói képviselet:
OHRA Regalanlagen GmbH
Alfred-Nobel-Str. 24-44 50169 Kerpen
Mobil: +36 70 386 1978
E-mail: krencsey@ohra.de
Weboldal: www.ohra.h
u
 


Kapcsolódó dokumentum:


nagy-teherbiras-es-egyedi-meret-ohra


Tetszett a cikk?