Ohra állványok Magyarországon

A németországi, kerpeni központú OHRA Regalanlagen GmbH állványrendszereket gyártó és forgalmazó vállalat magyarországi sikerei.

A szombathelyi bútorlap-kereskedelemmel és lapszabászattal foglalkozó Nypan Kft., a Greenteam Kft.-vel összefogva, a nagy színválasztékú konyhapultok tárolására egyedi, mozgó alvázra szerelt karos állványt telepített. Az állványrendszer előnyei, hogy jelentősen kisebb területen, akár 60%-kal több árut tudnak tárolni.

Az állványrendszeren 120-féle konyhapultlap tárolható. Az állványok 6,6 m magasak, oldalanként 10 tárolószinttel. A mozgó alvázak a letelepített síneken gördülve nyitják meg igény szerint a rakodófolyosót. A rendszer központi vezérléssel és távirányítóval rendelkezik, így könnyedén kezelhető. A rendszeren tesztüzem folyik, 2018 januárjában kerül sor a teljes átadásra.

A veszprémi egyedibútor-gyártó és bútorlap-kereskedő Sárai-Csomai Bt. idén bútorlaptárolásban jelentős karos állvány beruházást vitt végbe. Az alacsony belmagasságú raktárához megfelelően alakítható bútorlaptároló állványt keresett. Az OHRA karos állványai, amely a megrendelő egyedi igényei szerint gyártja állványait, feleltek meg a legjobban.

A 2800x2070 mm széles lapokat 3 kar támasztja alá, így jelentős magasság-megtakarítást eredményezett, mivel a támfákat el lehetett hagyni. Az ajkai Pál Csaba asztalos is az OHRA állványait választotta bútorlapjainak tárolásához. Számára a csarnok tartóoszlopainak benyúlása, illetve elhelyezkedése alapján a legmegfelelőbbnek az OHRA karcsú szerkezetű raklapos állványa bizonyult.

A 80 mm-es gerendamagasság miatt nem okozott rakathelykiesést. Az állványrendszerben 4 gerenda támasztja alá a bútorlapokat, megakadályozva azok bármilyen deformálódását, így az állványrendszer szintenként 4500 kg terhelhetőségével a szintenkénti leválogatás több rakat esetében sem okoz problémát.Reméljük, hamarosan önt is a partnereink között köszönthetjük! Elképzeléseinek megvalósításához forduljon magyarországi képviseletünkhöz. 

www.ohra.hu


Kapcsolódó dokumentum:


ohra-allvanyok-magyarorszagon


Tetszett a cikk?