Bemutatkozik a FALCO LOVE 2019 kollekció

Október 25-én exkluzív környezetben került megrendezésre a FALCO Design Day rendezvényünk, melynek keretében mutattuk be kiemelt partnereink számára az új FALCO LOVE 2019 kollekciónkat.

A kollekció megalkotásakor egy olyan választék kialakítására törekedtünk, mely egyszerre sokszínű, letisztult és naprakész; s egyaránt megfelel a hazai és az exportpiacok dizájnelvárásainak. Választékunk kialakításában gondosan ötvöztük a különböző lakberendezési stílusokhoz illeszkedő dekorválasztékokat; ügyelve arra, hogy kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeihez tökéletesen harmonizáló dekorokat.

A FALCO LOVE 2019 kollekció 10 tükörfényes, 88 laminált lap és 28 munkalapdizájnt tartalmaz, melyből 10 laminált fadekor és 15 munkalapdizájn az új fejlesztésünk részeként került be kínálatunkba. A szintén újonnan fejlesztett matt felületű, finoman erezett „nemes fa” struktúránk az új dekorokkal párosítva hűen tükrözi a globális belsőépítészeti trendeket.

Az újonnan bevezetésre kerülő laminált lapok között a tölgydekorok dominálnak, melyek három eltérő stílusvilágban, hat különböző színállásban jelennek meg választékunkban, lehetőséget kínálva ezáltal a széles körű felhasználásra. Két varázslatos fenyődekorunk a dizájn kedvelőinek nyújthat új lehetőségeket, míg az exkluzív hatású dió- és a csodálatos színvilágú gesztenyedekor is bizonyára sokak kedvencévé fog válni. Munkalapkínálatunk teljes megújuláson esett át, választékunkat racionalizáltuk és a legújabb piaci trendeknek megfelelően kibővítettük új dekorokkal.

Korábbi dekorprogramunkból az uni és a nemrégiben felfrissített fadekorkínálatunk került átvezetésre az új választékba, míg a kollekció teljességét és modernitását 15 új, elsősorban kő- és márványhatású munkalapdizájn bevezetésével biztosítottuk.

Az új kollekció részeként a kiegészítők választékát is a piaci igényekhez igazítottuk. Teljes választékunkhoz raktári elérhetőséggel biztosítunk dekoritlemezeket; valamint munkalapválasztékunk egészét lefedve, szintén raktári elérhetőséggel kínálunk dekor- és struktúraazonos konyhai hátfalakat és dekoratív vízvetőket egyaránt.

A FALCO LOVE 2019 kollekció hivatalosan 2019. január 1-jével kerül meghirdetésre, ugyanakkor partnereinkkel karöltve már november közepétől megkezdjük az új kínálat népszerűsítését a hazai piacon.


Kapcsolódó dokumentum:


bemutatkozik-a-falco-love-2019-kollekcio


Tetszett a cikk?