Első lépés egy alkalmi üzlet létrejöttéhez

Új rovatunk célja, hogy a meglévő eladási és beruházási szándékokat közelítse egymáshoz. Így, egyszerűen.

Az újság hasábjain egy olyan felületet szeretnénk létrehozni, ahol a faipari gyártók felkínálhatják azt a tulajdonukban lévő technológiát, szabadalmat, gépparkot, üzemet, vállalkozást, amit eladásra szánnak. Szerkesztőségünk megteremti annak lehetőségét, hogy az eladó javak híre sok ezer szakmai olvasóhoz eljusson, a vásárlási szándékkal rendelkezőket pedig bizalmasan kezelve kiközvetítse az érintetthez. A szerkesztőség fenntartja magának azt a jogot, hogy a megvizsgált tartalmakat közlés nélkül elutasítja, ha azok sértik valamely harmadik fél jogait, érdekeltségeit.

Kérjük, hogy a szóban forgó értékesítési javak további részleteiről – a hivatkozási kód megadásával – a következő elérhetőségen érdeklődjön:

Szurok Anikó szurok.aniko@xmeditor.hu

HAJLÍTHATÓ FA

„Az együttműködés lehetőségét szeretném mérlegelni egy olyan magyar vállalkozással, aki megfelelő gyakorlattal, gépekkel és eszközökkel rendelkezik, valamint nyitott az új lehetőségekre. Szabadalmaztatott eljárás alapján hidegen hajlított faanyagot, valamint ebből készíthető, prémium minőségű fatermékeket gyártunk és értékesítünk a világ 60 országába. Árbevételünk 100%-a exporttevékenységből származik. Teljes mostani kapacitásunkat hosszú évek óta előre eladom, ami a befutó igények alapján az éves termelésünk 120–150%-a, azaz többet tudnánk eladni, mint amennyit a szakképzett munkaerő hiánya miatt termelni tudunk. A technológiát adó gépeket már nem gyártják, cégünk a legyártott gépek 20%-át megvásárolta. Célom, hogy közösen tárjunk fel új piacokat a magyar partnerrel együtt. Itt az internetes jelenlét az egyik lehetőség, de minden más ötlet, konstrukció is érdekes lehet. Minden elképzelésre nyitott vagyok.”

Hivatkozási kód: 2019.05_hajlítható fa


Kapcsolódó dokumentum:


elso-lepes-egy-alkalmi-uzlet-letrejottehez-piacter


Tetszett a cikk?