Technológia, tudás és biztonság

Mi az Anest Csoport vagyunk. Modern technológiát biztosítunk a magyar fa- és alumíniumiparnak. Alapítónk több mint 30 éve kezdte pályáját, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsa azoknak, akiknek munkája a fa és az alkotás szeretetéről szól.

Az ipar fejlődésével ez a vállalkozás is céggé, majd csapattá nőtt. A cél továbbra is az maradt, hogy egyénre, üzemre szabott modern megoldásokat kínáljunk. A legfrissebb technológiák alkalmazásával és több évtizedes tapasztalattal mára több mint 7000 gépet telepítettünk, ezzel segítve az üzemeket a korszerű termelésben.

A modern ipar ma már olyan ös - szetett, hogy a mindenre kiterjedő tudás csak felületes lehet, ezért csoportokat alakítottunk ki, akik egy-egy szakterület specialistái. Minden egyes megrendelés mögött számos egyeztetés és még több szakértői munka áll. Hosszú távon gondolkodunk partnereinkkel, így mindig a legjobb, folyamatosan fejleszthető megoldásokra törekszünk. Nem gépeket, szoftvert vagy szervizt árulunk. Mi technológiát, tudást és biztonságot adunk.

Azon dolgozunk, hogy mind a kisvállalkozások, mind a nagyüzemek képesek legyenek segítségünkkel megfelelni a változó piaci elvárásoknak. A legfontosabb kihívások, amikkel szembe kell nézniük a magyar faipari vállalkozóknak, az a vevői oldalon megnövekedett minőségi elvárás, melyben a szállítási határidők betartása elengedhetetlen, másik oldalon pedig a működést erősen megnehezítő szakemberhiány.

Ezekre a környezeti adottságokra csak a korszerű gyártástechnológiák adhatnak választ, melyre még a legkisebb üzemeknek, gépparkoknak is szükségük van.

A megújult technológiához és a digitalizáció bevezetéséhez elengedhetetlenül szükséges az alkalmazottak és a vezetők oktatása, ezért képzünk gépkezelőket, szoftverfelhasználókat, üzemszervezőket.

Felhasználóbarát szoftvereket adunk a gépekhez, a tervezéshez, a gyártás-előkészítéshez és természetesen az üzemszervezéshez is. Ma már nem csak a CNC-technológiával felszerelt üzemeknek van szükségük szoftveres támogatásra.

Ajánlatunk:

  • Helyszíni állapotfelmérés, személyes tanácsadás.
  • Alapgépek cseréje – a pontosság és a munkavédelmi elvárások érdekében.
  • Élzárók cseréje – új anyagok, PU-élzárás (nullfuga).
  • CNC-k és táblafelosztók – optimatizálás, automatizálás.
  • Automatizált kisüzemek – Nesting-technológia 350 m2 - en, 2–3 fővel.
  • Szoftverek bevezetése.
  • Modern felületek – csiszolás, fóliázás, felületkezelés.

Kapcsolódó dokumentum:


technologia-tudas-es-biztonsag-cnc-melleklet


Tetszett a cikk?