Kószó József: Ajtók

A nyílászárókat előállító hazai cégek kínálata oly mértékben megnövekedett, hogy az óriási, állandóan változó termékválaszték teljes körű ismertetését és az abban való helyes eligazodás megtanítását már nem vállalhatja mindenestől magára az egyetemi épületszerkezettan-oktatás.

A kereskedelemben forgalmazott nyílászárók megismerését nagyban segítik a gyártók által készített termékleírások, alkalmazási útmutatók, szórólapok, bár ezek csak alkalmanként, elsősorban építészeti szakkiállításokon hozzáférhetők. Az így megszerezhető információk labirintusában az építészhallgató könnyen eltévedhetne, ám az alapok elsajátítása után a szakmai továbbfejlődéshez nagy segítséget nyújt ez a könyv azzal, hogy bemutatja a hazánkban kapható és felhasználható ajtótípusok teljes skáláját.

A kötet érthetőségéhez hozzájárul az is, hogy szakszerű és közérthető magyarázatokat, kiviteli szintű részletterveket tartalmaz. Útmutató ahhoz, hogyan lehet a nyílászárókat, tágabb értelemben az épületszerkezeteket az építészeti funkció és forma szolgálatába állítani. Mert ugye, enélkül valódi modern építészet nem létezik.

Információk:

  • A könyv három kiadásban is megjelent
  • Kiadó: Szukits Kiadó
  • Szerző: Kószó József
  • Megjelenések éve: 1989, 1995, 2000.
  • ISBN: 1989-es: 963 10 7748 9 1995-ös: 963 8199 98 9 2000-es: 963 9278 963

A könyv ára: 2100 Ft (+ 1300 Ft postaköltség)

Fizetés: átvételkor a futárnak.

Megrendelhető a faipar@xmeditor.hu címre írt levélben szállítási és számlázási adatainak (név, cím, e-mail-cím, telefonszám) megadásával. Adatkezelési szabályzatunkat megtalálja a faipar.hu oldalon.


Tetszett a cikk?