Testreszabott technológiák a Holz Handwerk kiállításon


Március 18–21. között az európai faipar és bútorgyártás Nürnbergre figyel majd. Azon kívül, hogy technológiai újdonságokat láthatunk testközelből, az igazi értéket az jelenti, hogy a trendeket, a fejlesztési irányokat is jobban megérthetjük. Ez a tudás nélkülözhetetlen a tudatos és hatékony fejlesztéshez, beruházástervezéshez.

Az iparág meghatározó fejlesztői, így az olasz Biesse csoport számára is kiemelten fontos a Holz-Handwerk kiállításon való jelenlét és találkozás az európai gyártókkal.

„Szabványosított gyártási folyamatok, anélkül, hogy lemondanánk a testreszabás szabadságáról”

A Biesse egyik fő üzenete a fenti mondatban összefoglalható. Fejlesztéseik jellemzően egy-egy területre fókuszálnak, azon belül azonban nagy flexibilitást és számtalan lehetőséget kínálnak a felhasználók számára. Az az elvárás, hogy a sorozatgyártás vagy a nagyszériás gyártás sebessége megjelenjen az egyedi vagy kis szériás termékek gyártása során, ma már megoldható feladat. A termelés integrált menedzselése, az adatok gyors, valós idejű cseréje, termelési jelentések teljesen digitalizált formában történő létrehozása jelenti a Biesse számára azt a víziót, amit megosztanak a partnereikkel is.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.