Testreszabott technológiák a Holz Handwerk kiállításon

Március 18–21. között az európai faipar és bútorgyártás Nürnbergre figyel majd. Azon kívül, hogy technológiai újdonságokat láthatunk testközelből, az igazi értéket az jelenti, hogy a trendeket, a fejlesztési irányokat is jobban megérthetjük. Ez a tudás nélkülözhetetlen a tudatos és hatékony fejlesztéshez, beruházástervezéshez.

Az iparág meghatározó fejlesztői, így az olasz Biesse csoport számára is kiemelten fontos a Holz-Handwerk kiállításon való jelenlét és találkozás az európai gyártókkal.

„Szabványosított gyártási folyamatok, anélkül, hogy lemondanánk a testreszabás szabadságáról”

A Biesse egyik fő üzenete a fenti mondatban összefoglalható. Fejlesztéseik jellemzően egy-egy területre fókuszálnak, azon belül azonban nagy flexibilitást és számtalan lehetőséget kínálnak a felhasználók számára. Az az elvárás, hogy a sorozatgyártás vagy a nagyszériás gyártás sebessége megjelenjen az egyedi vagy kis szériás termékek gyártása során, ma már megoldható feladat. A termelés integrált menedzselése, az adatok gyors, valós idejű cseréje, termelési jelentések teljesen digitalizált formában történő létrehozása jelenti a Biesse számára azt a víziót, amit megosztanak a partnereikkel is.

„A digitális gyár középpontjában továbbra is az ember, a kreatív elme áll.”

Az ember, aki felkészült és megfelel annak a kihívásnak, hogy kihasználja a gépek végtelen tudását. Azoknak, akik most lépnek be a digitalizált gyártás világába, feltétlenül fel kell keresniük a Holz-Handwerk kiállításon a Biesse-standot.

„Az industry 4.0 nem a nagyvállalatok privilégiuma, hanem egy gondolkodásmód.”

Az olasz gyár nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kis- és középüzemek számára is elérhetővé, majd a napi munka részévé váljon a digitális gyártás víziója. A fenti gondolatok mellett számtalan friss fejlesztés, működő gépek és a technológiákat bemutató szakemberek várják majd az érdeklődőket a 11-es pavilon 206-os standján, majd 1000 m2 -en, ahol 16 különböző berendezést tekinthetnek meg a bútor- ill. a nyílászárógyártáshoz. A magyarországi forgalmazó, a Formance Kft. szakemberei a vásár egész ideje alatt szívesen segítenek bármilyen információval kapcsolatban.

Előzetes időpont-egyeztetés: formance@formance.hu vagy a +36 30 9406 333 számon! (X)

https://www.biesse.com/ww/wood/events/holz-handwerk-2020


Kapcsolódó dokumentum:


testreszabott-technologiak-a-holz-handwerk-kiallitason


Tetszett a cikk?