Mézeskalács bútorok az IKEA-tól

Izgalmas szórakozást és közös családi programot rejt az IKEA Canada új kollekciója. A Gingerbread Höme készlet egy olyan különleges termék, ahol a klasszikus mézeskalács felhasználásával készíthetünk különböző karácsonyi motívumokat és a síkból kilépve akár pár klasszikus bútordarabot is.

Imbuszkulcsot nem mellékelnek hozzá, de a leírások ugyanolyanok, mint a valódi bútoroké.

A készlettel az Ikea Canada rukkolt elő. AGingerbread Höme készlet segítségével bármilyen mézeskalácsházat berendezhetünk, ráadásul a valódi Ikea bútorok ehető másolataival. 

A Gingerbread Höme készletben olyan bútorok találhatók, mint a Billy könyvespolc, a Jokkmokk étkezőasztal és szék, a Malm ágy és a Strandmon fotel, melyeket saját magunknak kell összeszerelnünk, de nem kell aggódnunk, a készletek nem tartalmaznak egyetlen imbuszkulcsot sem. A letölthető, nyomtatható útmutatók viszont a megszokott Ikea stílusban készültek.

Azoknak, akik még nem próbálkoztak saját mézeskalácstészta készítéssel az Ikea fagyasztott mézeskalács tésztát is árul. A tészta kibontása után csak annyit kell tenni, hogy kinyújtják a tésztát, a sablonok segítségével kivágják a tésztából a bútordarabokat, majd azokat összeillesztik. 

Sajnos a kollekció egyelőre csak a tengerentúlon érhető el, de a „szabásminták” egy része az interneten is megtalálható. Így azokat kinyomtatva, és a nagyi mézeskalács receptjét felhasználva akár már mi is elkészíthetjük ezeket az ehető bútorokat.

Forrás:
ikea.com
octogon.hu


Tetszett a cikk?