A külső megfog, a belső megtart


Ez történt a Vas megyei impozáns, modern kialakítású családi ház esetében is, ugyanis a ház belsőépítészeti elrendezését ugyanolyan magas színvonalon készíttették el, mint a szerkezetét, külső megjelenését.

Az építész által megálmodott épületet a Platánplán Kft. generálkivitelezte. Az épület egy egyszintes, szabadon álló, enyhén lejtős terepre épült családi ház. Az épület két fő formából áll össze: egy nyeregtetős részből, melyben a ház fő helyiségei kaptak helyet, és egy erre merőlegesen elhelyezkedő lapos tetős részből, ahol a kerti tároló, a garázs és a háztartási helyiség található. 

A modern formát harmonikus, elegáns színvilág jellemzi, melyet a külső faelemek tesznek még egyedibbé. A falszerkezetek anyaga minősített osztrák faanyag, cellulóz- és farostszigeteléssel. Ezeknek az anyagoknak nagyon jó a hőtárolási tényezője, így folyamatosan egyenletes hőmérsékletet biztosít az ott lakók számára. A család szerint a jelenlegi nagy melegekben is a reggeli szellőztetés után 22 fok van a házban, és napközben is csak 2–3 fokkal emelkedik a belső hőmérséklet, míg kint 35 fok van! A szellőztetés és a kiváló szigetelés mellett az árnyékolás is nagyon fontos. A zsalúziák nélkül nem tudna mindez ilyen jól működni. Az árnyékolórendszer szabályozható, programozható, távolról irányítható, mely nagyban megkönnyíti a család pörgős hétköznapjait.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.