Vízbázisú festék mindenre

A Hesse „Perfect” termékcsaládja fenntartható alternatívája az oldószeralapú 2K PUR festékeknek. Az egyszerű kezelhetőség a nagy tartóssággal párosítva a vízbázisú rendszer mellett szól. A sorozat többek között a „Perfect-Color” színes festékkel való kombinációhoz kifejlesztett „Perfect-Fill” rendszertöltőanyagból áll, amely erősen igénybe vett felületekre és nedves helyiségekbe is alkalmas, így beltéri használatra is univerzális termék.

A „Perfect-Color” egy gyorsan száradó színes lakk, sorozatgyártáshoz is használható. Még a nehéz munkadarabok is a kezelést követő napon egymásra helyezhetők, illetve tovább megmunkálhatók. A festék magas vegyi és mechanikai ellenálló képességgel rendelkezik, ezért a belső építészet minden területén használják, beleértve a konyhákat, fürdőszobákat, ajtókat és üzletberendezéseket.

A „Perfect-Top” egy rétegfesték jó kiemeléssel és csillogással. Tartósságának köszönhetően kiváló felületvédelem a teljes belső kialakításhoz. Nyikorgásmentességet biztosít falépcsők bevonataként és gyerekjátékok festésére is kiválóan alkalmas.

A „Perfect-Base” a negyedik családtag. A jó szemcsekiemelésű teljes alapozó biztosítja a legjobb mechanikai és vegyi ellenállást. A termék a nagy igénybevételnek kitett, sokszor használt felületekre és az összetevőkben gazdag fára ajánlott.

Forrás: www.hesse-lignal.com  


Tetszett a cikk?