Új, faipari vizes lakkok

A két cég együttműködésének kiemelkedő eredménye pl.: egy teljesen átdolgozott egykomponensű lépcsőlakk, amely a felhasználónak olyan fontos alkalmazási előnyt biztosít, mint a szép felületi minőség – kiemeli a fa rajzolatát – és a kiváló csiszolhatóság.
Az egyre divatosabb magasfényű lakkok fejlődési irányát mutatja az újonnan kifejlesztett, 100%-ig vizes bázisú termék, az Aqua 2K-Hochglanzlack, mely alternatív megoldásként alkalmazható az oldószeres magasfényű lakkok helyett. A lakk az értékes fafelületek színtelen bevonataként is alkalmazható, de átvonólakként is használható fedőlakkokkal kezelt felületekre.
Speciális fejlesztés az egykomponensű Aqua TL- 412- lépcsőlakk, egy vizes bázisú fedőlakk magas kopás- és karcállósággal. Ez a Deco-Paint-konform lakk, a gyors száradásával emelkedik ki. Már kétszeres szórással elérhető a készre kezelt felület, és mindez vizes bázisú rendszerben.
A Remmers Ungarn Kft. mint a német Remmers cég magyarországi leányvállalata, március végén mutatta be a hazai piacra kidolgozott beltéri termékrendszerét. Egy 130 színt tartalmazó beltéri páckollekció került bemutatásra, az 5 legnépszerűbb fafajon (tölgy, bükk, kőris, cseresznye, borovifenyő). Az új pácok koncentrátum, ill. készre kevert pác formában is a felhasználók rendelkezésére állnak.
Termékeink értékesítésére további viszonteladók jelentkezését várjuk!


Remmers Ungarn Kft.
2051 Biatorbágy, Vendel Park, Tormásrét u. 12.
Tel.: 23/530-133, 530-134, 30/983-5825.
www.remmers.hu


Tetszett a cikk?