Felületkezelés a tervezéstől a megvalósításig

A vállalkozás tevékenységének, egyik, fa-felületkezelést érintő, meghatározó komponense a festőkabinok tervezése és kivitelezése. A cég komplex szolgáltatást nyújt, mely a technológiai tervezéstől a teljes körű engedélyeztetésen keresztül egészen az eszközökkel való felszerelésig, megvalósításig, sőt azon túl a karbantartásig, felújításig terjed.

Tervezés

A festőkabinok, műhelyek tervezése során a cél: műszakilag és logisztikailag megfelelően, hatékonyan, gazdaságosan működő létesítmény, berendezés, technológia megteremtése, a kor elvárásainak megfelelő megjelenéssel. A kabinok egyedi tervezésűek, mindig a megrendelői és technológiai igények szerint alakítják ki azokat, energiamegtakarítási szempontok figyelembevételével.

Engedélyeztetés

A felületkezelő kabinok, műhelyek létesítését bonyolult engedélyezési eljárás előzi meg. Az Industrieplan Kft. a műhelykialakítás jogszabályi környezetének és a hatósági eljárások teljes körű ismeretében vállalja a komplett technológiai engedélyezési, kiviteli és megvalósulási tervek, valamint az
ehhez kapcsolódó tevékenységek elvégzését.

Kivitelezés

A megtervezett festőműhelybe a megvalósítás szakaszába érve korszerű technológiát és műszaki megoldásokat alkalmazva, csiszoló és előkészítő munkaállomásokat, valamint egyedi felépítményű festőkabinokat alakítanak ki a legmodernebb gépészettel, alsó vagy oldalfali elszívással, konvejorpályával, szikkasztóval, szárítóval, valamint magas minőségű beépített szűrőkkel. Az Industrieplan Kft. minőségi német Volz szűrőket épít be a festőkabinokba és elszívófalakba, melyeknek magyarországi forgalmazója is egyben. A zsákos (zsebes) előszűrő G4 a festőkabinba beszívott levegő durva szűrésére, a plafonszűrő V500S a kabinba betáplált levegő finomszűrésére alkalmas. Az üvegszálas padlószűrő G3 és papírlabirint szűrő a festőkabin padlójába vagy az elszívófalba építve a mellészórt festék fizikai leválasztását végzi. A telepített berendezések és a nagy hatásfokkal és a magas megkötőképességgel rendelkező professzionális Volz beépített szűrők egyaránt garanciát jelentenek a magasfényű festés jó minőségére.

Karbantartás

A festőkabinok tökéletes és maximális hatékonyságot biztosító működése igényli a műszaki berendezések rendszeres karbantartását, a szűrőket rendszeresen cserélni kell a megfelelő légáramlás és a jó minőségű fényezés érdekében. Ebben segít az Industrieplan Kft., amely a forgalmazott szűrőkhöz kapcsolódóan teljes körű javítást és karbantartást is végez.

Termékforgalmazás

A faanyagok professzionális felületkezelése nem nélkülözheti a magas minőségű eszközök használatát. Az Industrieplan Kft. a felületkezelés számos szegmenséhez kapcsolódóan kínál minőségi, a piacon jelenleg alkalmazott legkorszerűbb és ár-érték arányban legjobb termékeket. A cég magyarországi forgalmazója az asztalosipari eszközök olyan méltán népszerű, a magas színvonalat garantáló márkáinak, mint a SATA vagy a Festool. A szórástechnika területén jelentős piaci részesedéssel bíró SATA cég hivatalos magyarországi garanciális szervizeként a festési munkafolyamatok teljes egészét átfogó szóróeszköz-választékkal rendelkezik. Forgalmaz szórópisztolyokat a töltőalapozó felhordásától a lakkozásig, festékszórópumpákat, nyomótartályokat, valamint szórólevegő- szűrőegységeket. A felület-előkészítés, megmunkálás és porelszívás területén is a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó, piacvezető termékeket kínálja az Industrieplan, a Festool hivatalos magyarországi forgalmazójaként.


 

INDUSTRIEPLAN KFT.
1141 Budapest, Szilágysomlyó u. 10/A
Tel.: (1) 231-0975, fax: (1) 231-0976.
info@industrieplan.hu www.industrieplan.hu


Tetszett a cikk?