Költségtakarékosan kis szériákhoz

A speciális technológiával rendelkező, kiváló teljesítményű nagynyomású festékszóró berendezések kialakításánál nemcsak a működés tökéletességére, hanem az ergonomikus kialakításra és költségtakarékos felületkezelésre is törekedtek.
A Merkur termékcsalád kínálatában több modellből és konfigurációból választhatunk az adott feladathoz legjobban illeszkedő típus kiválasztásával, így a berendezések négy különböző levegőmotor- mérettel és 13 modellben készülnek.
A Merkur nagynyomású felületkezelő egységével növelhető a termelékenység, csökkenthetők a költségek és nem utolsósorban csökkenthető a károsanyag-kibocsátás is. A hatékony festékfelhasználást és az optimális szórási paramétereket nyomon követhetjük a DataTrak egységen, mely kijelzi az összesen és pillanatnyilag kiszórt festékmennyiséget, a löketszámot stb. A löketszám korlátozásának lehetőségével kizárhatjuk a festékhiány miatti üresjáratot, mely védi a berendezést a túlterheléstől és megnövelt élettartamot biztosít a magasnyomású festékszórónak. A berendezés megbízható működése és hosszú élettartama a könnyű karbantarthatóságnak és az egyszerű, kevesebb alkatrészből álló szerkezetnek köszönhető. A könnyen tisztítható kialakítás lehetővé teszi a festékek gyors cseréjét és kevesebb oldószer szükséges a tisztítási művelethez is, így még a kisszériás felületkezeléseknél is gazdaságosan használható.
A Merkur család gépei három kivitelben rendelhetők, attól függően, hogy hogyan használjuk fel őket működés közben. A legelterjedtebb a mobil, kocsira szerelt kivitel de készülhet falra rögzíthető, illetve állványos változatban is.


Recycolor Kft.
1112 Budapest, Repülőtéri u. 2.
Tel.: 1/361-0734.
www.recycolor.hu


Tetszett a cikk?