A természetet érezhetővé és láthatóvá varázsolja

Jellemerősség

Az ADLER legújabb csúcsterméke egy kiváló minőségű, a természetes anyagok csoportjához kifejlesztett alternatíva. Az ADLER Legno-Öl egy természetes védőés ápolóréteg, mindenekelőtt lakótéri bútorok, valamint munkalapok, lépcsők, faburkolatok, lambériák és parketták stb. számára.
Az olajozott bútor mindentudó: egyrészt kiemeli a természetes fa karakterét, másrészt kielégíti a használat során a felülettel szemben támasztott összes követelményt. Kiemelkedő előnye a gyors száradás (3-4 óra) – így egy műszak alatt megvalósítható a teljes munkafolyamat. Másik nagy előnye, hogy nem igényel külön alapozóréteget, hisz 2 rétegben ugyanazt az anyagot használjuk.
Rendelkezik a 71/3 minősítéssel (nyál- és izzadásálló!), ezért gyerekbútor felületkezelésére kiválóan alkalmas.
Az ADLER élen jár a környezetkímélő és természetes, nemes felületek létrehozásában, mindamellett kitűnik innovatív termékpalettájával.
Az ADLER Legno-Öl egy univerzálisan felhasználható olaj, ami víz- és portaszító hatással bír. Emellett kiemeli a fa természetes megjelenését, hangsúlyozza és megóvja jellegzetes karakterét. Garantált a kellemes tapintás és a tökéletes megjelenés!

Még egyszerűbb felhasználás

A termék jól behatol a fába, és ezáltal megakadályozza, hogy egyéb nedvesség be tudjon szivárogni a fafelületbe. Másként viselkedik, mint a lakk, hisz nem képződik filmréteg. A fa nyitott pórusai akadálytalanul felveszik és leadják a levegő páratartalmát – a fa „lélegzik” és szabályozólag hat a helyiség klímájára.
Az ADLER Legno-Öl felhasználása egyszerű, rendkívüli előnye a gyors száradás és a nagyon jó töltőképesség. Az új olaj a világos fák számára – mint pl. a juhar, luc vagy a tölgy – színtelen kivitelben ajánlott, de kapható fehér változatban is. A faanyag speciális karakterét perfekt módon kiemeli, a matt hatás bársonyosnak tűnik, ami jelenleg nagyon divatos.


Pál-Fa Szárító és Kereskedelmi Kft.
7100 Szekszárd, Bogyiszlói út 4.
Tel.: 74/529-771.
Fax: 74/529-772.
Web: www.pal-fa.hu
E-mail: info@pal-fa.hu


Tetszett a cikk?