Innováció a faiparnak

ProMix 2KE

A ProMix 2KE 2 komponenses szóróberendezés minden 2 komponensű oldószeres és vízbázisú felületkezelő anyag gazdaságos felvitelére alkalmas. A berendezés az A és B komponenst külön kezeli, a keverés dinamikus adagolással történik közvetlenül a szórópisztolyhoz csatlakoztatott anyagtömlő előtt. Az LCD-kijelzőn ikonokkal az összes beállítást pontosan el lehet végezni, illetve a paramétereket folyamatosan ellenőrizni. Fontos, hogy a szóróberendezés megfelelő kiegészítőkkel számítógéphez csatlakoztatható, így a szórással kapcsolatos információkat akár el is menthetjük.
Bármilyen (levegőporlasztásos, levegőrásegítéses airless, airless) szóráshoz használható, a 3:1, 23:1, 30:1, 45:1 áttételi arányoknak köszönhetően. Több kivitelben, többek között automata színváltással rendelkező megoldással is készül. A két komponens keverési aránya 0,1:1 és 30:1 között 0,1-es lépésekkel szabadon változtatható.
Elsősorban nagyobb festékmennyiséget használó vállalkozások számára kifejlesztett berendezés.

Mini Merkur

A Mini Merkur a Graco cég legújabb fejlesztése a kis és közepes felhasználók igényeinek megfelelve. Nagy előnye, hogy rendkívül kis mennyiségű festékkel is tud dolgozni. Köszönhető ez a vékony keresztmetszetű szívócsőnek, mely segítségével akár 1 literes edényből is felszívja a felületkezelő anyagot.
A szórt felület minősége természetesen kiváló, megfelel a legmagasabb követelményeknek.
Emellett nem elhanyagolható tény a berendezés alacsony ára sem. A standard szóróberendezés a levegőrásegítéses airless szórástechnikával dolgozik, mely szinte kizárólagos technológia a vizesbázisú vastaglazúrokhoz, de a berendezés létezik airless kivitelben is.
Legnagyobb szállítási teljesítménye 1,5 l/perc.
A szóróberendezés különösen nagy hatékonysággal alkalmazható a kis szériával dolgozó faipari üzemekben.


Recycolor
Környezetbarát Festéstechnológiai Kft.

H 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Tel.: 1/361-0734. Fax: 1/385-6416.
E-mail: recycolor@recycolor.hu
www.recycolor.hu


Tetszett a cikk?