A jövő vizeslakkja az ADLER-től

Aqua-Resist
Talán már divatjamúlt kemény legénynek lenni, de nem a lakkoknál. Minél ellenállóbb, minél keményebb, annál jobb. Az ezt igazoló varázsformula a következő: „ÖNORM A 1605-12 1-B1“. Azoknál a vizeslakkoknál, melyek ezt az osztályba sorolást szeretnék elérni, edző hozzáadására van szükség – ezek a kétkomponensű lakkok. Legalábbis eddig így volt, most azonban jön a kemény legény az ADLER gyárból, mégpedig egyedül! 
 

Adler
 

Kemény legény egyedül
Mondhatnánk, hogy az Aqua-Resist olyan a vizeslakkoknál, mint MacGyver a filmsorozatban: sokoldalú, aki egyedül megold minden szituációt – méghozzá sérülésmentesen! Az ADLER Aqua-Resist az első és egyetlen olyan edző nélküli (tehát egykomponensű, 1K) vizeslakk, amely kémiai ellenálló képességével a legmagasabb osztályba sorolást érte el. „Egy új kötéstechnológiának köszönhetően sikerült ez a mutatvány“ – nevet Franz Thummer, aki a bútorlakkok fejlesztését irányítja az ADLER-nél. Kézenfekvő, hogy az egyszemélyes asztalosüzemtől az ipari gyártókig mindenki profitál ebből: pénzt, időt takarítanak meg, és mellette még a környezetet is kímélik! Edző nélkül kevesebb az anyagfelhasználás, kevesebb a tisztítási igény, kisebb hulladékártalmatlanítási költség merül fel, és kevesebb a környezeti ártalom is.
 

Adler
 

A megfelelőt minden alkalomra
Az új termékhez egyszerű kezelés párosul. A felhasználók ugyanazt az anyagot alkalmazhatják felsőtartályos pisztolyhoz mint a festékszóró berendezéshez, elfelejthetik a fazékidőt, és az ADLER Aqua-Resist lakkot univerzálisan bevethetik, hisz alapozó és fedő is egyben. Szenzációs tulajdonságainak köszönhetően minden belsőépítészeti területen felhasználható és fényességénél, csillogásánál fogva alkalmas pigmentált, sőt fehér felületek lakkozására is. Ezen kívül sikerült más vizeslakkokkal összevetve az élénkségét és húsosságát javítanunk – magyarázza Franz Thummer. Ezzel a termékkel a jövőre nézve egy újabb hős áll az asztalosok rendelkezésére, ami nap mint nap megkönnyíti az életüket. 


Tetszett a cikk?