Elsőként Magyarországon

A Renner-gyárral kialakított szoros kapcsolat az ARD Color Kft. ügyfeleinek munkáját is segíti. Már a gyárban tett első látogatás alkalmával átérezték, hogy mennyire fontos a szakmai hozzáértés, a csapatmunka és a célirányos tervezés. Ennek szellemében alakították ki új egységüket Zalaegerszegen, amely emberi léptékű, de méltó helyet biztosít a Renner-termékeknek, és ügyfeleinek egyaránt.

Az Első Magyarországi Renner Szakkereskedés megnyitója napján a gyár részéről Lorenzo Lavarini exportmenedzser és Francesco Vincenti volt jelen. Tartalmas és célra törő prezentációjukból megismerhettük a márka történetét és a világpiacon elfoglalt pozícióját. Megtudhattuk, hogy a Renner Italia S.p.A. a 85 éves múlttal rendelkező Renner Hermann Group tagja, mely több mint 2000 alkalmazottnak ad munkát a világon, és éves számlaforgalma meghaladja az 500 millió dollárt. Az új szakkereskedés élő és közvetlen kapcsolatot biztosít a festék gyártója és felhasználói között. Ehhez minden feltétel adott az egységben. Így a bemutató- és oktatóterem, színkeverő részleg, raktárkészlet, és ami a legfontosabb, a szakmai tudás és tapasztalat. A bemutatóterem lehetőséget biztosít arra, hogy a felületkezeléssel foglalkozó ügyfelek és az ő megrendelőik akár közösen is ki tudják választani a számukra legmegfelelőbb bevonatrendszert a megálmodott színnel.

Az oktatóterem helyet biztosít a szakmai továbbképzéseknek, melyeket ügyfeleiknek kívánnak tartani. Kulturált körülmények között tudnak szakmai segítséget nyújtani a bevezetésre kerülő új anyagokkal és bevonatrendszerekkel kapcsolatban. A színkeverő részleg a kor követelményeinek megfelelő feltételekkel működik, minden eszköz és szaktudás adott az ügyfelek igényeinek színvonalas kiszolgálásához. A raktárkészlet alkalmas a meglévő és a leendő ügyfelek stabil és zökkenőmentes ellátásához. Kiváló szaktudással és sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező technikusaik és értékesítő kollégáik készséggel állnak ügyfeleik rendelkezésére. Munkatársaik napi kapcsolatban állnak a Renner Italia szakembereivel, így a felmerülő kérdésekre azonnal tudnak reagálni. Felkészültségük szinten tartását a rendszeres gyári továbbképzések biztosítják. Bíznak benne, hogy partnereik kihasználják, és élnek azokkal a lehetőségekkel, melyeket az Első Magyarországi Renner Szakkereskedés kínál számukra. Azon dolgoznak, hogy szolgáltatásaikkal hatékonyan segítsék munkájukat.


Tetszett a cikk?