Kültéri faszerkezetek hosszú távú védelme

DELTA WETTERSCHUTZ PLUS 7.01: Tartósan rugalmas, ecsetelhető, vizes zománcfesték minden fa épületszerkezeti elemre. Univerzálisan alkalmazható fa nyílászárók, ereszdeszkázat, vagy akár PVC és horganyzott esőcsatorna átfestésére is. A Poli-Farbe színkeverő rendszerben több mint 10 000 színben színezhető.

A DELTA Wetterschutz plus 7.01 selyemfényű, időjárásálló, speciális favédő, vizes bázisú zománcfesték ecsetelhető, hengerelhető, szórható. A termék speciális összetétele segítségével tartósan rugalmas, vékony rétegű, kiváló fedőképességű védelmet biztosít a kezelt felületnek, így a fafelületek természetes jellegét annak átfestése után is vissza tudja adni.

Segítségével nemcsak a fa nyílászárók, hanem az épület egyéb faszerkezetei, sőt, akár az esőcsatornacsövek is külön alapozó használata nélkül átfesthetők, így a homlokzati kép egységessé válhat.

Száradása lehetővé teszi a gyors munkavégzést, egy nap akár 2–3 rétegben is felhordható. Filmrétege hosszan tartóan rugalmas, UV-stabil védelmet biztosít, nem pattog fel, és emellett a fa természetes páradiffúzióját sem gátolja.

A speciális felületerősítés a filmréteg miatt szennytaszító, nyílászárók átfestésére és akár a DELTA Fensterdeck 6.07 időjárásálló, ipari favédő ablakzománc bevonat utólagos javítására is kitűnően alkalmazható.

DELTA FENSTERDECK 6.07: Kifejezetten nyílászárók bevonására alkalmazható selyemfényű, vastag rétegű, szórható ipari ablakzománc festék. A DELTA WinDoor-rendszer záróeleme. A Poli-Farbe színkeverő rendszerben egyedi „metall“ fém színekre is színezhető.

A Rosenheimi Ablaktechnikai Intézet 4. sz. irányelve szerint erősen blokkosodásálló, filmje tartósan összenyomva sem tapad össze. Egy szórási fázisban függőlegesen akár 200 um-ban is felhordható megfolyás nélkül, így gyors és biztos munkavégzést biztosít a felhasználóknak. Filmje speciális adalékanyaga miatt tartós, szennytaszító, karcolásálló, hosszan tartóan rugalmas és páraáteresztő.

Magas szárazanyag-tartalma miatt kitűnő éltakaró képességgel rendelkezik. A termék különlegessége, hogy a Poli-Farbe színkeverő rendszerben a termék „metall“ bázisából fémesen csillogó színárnyalatokban is színre keverhető, így a high-tech épületek kiváló rendszereleme lehet.

Képviselők:
Nyugati országrész: Gál Szabolcs
tel.: +36-30/817-8744
e-mail: gal.szabolcs@polifarbe.hu
Keleti országrész: Magyar Attila
tel.: +36-30/654-1511
e-mail: magyar.attila@polifarbe.hu


Kapcsolódó dokumentum:


kuelteri-faszerkezetek-hosszu-tavu-vedelme


Tetszett a cikk?