Ipari nyílászáró bevonatok

A Poli-Farbe Kft. 2017-ben ünnepli fennállásának 25 éves jubileumát. A céltudatos negyed évszázados fejlesztői munka hátterében jó néhány Poli-Farbe márkanév mára ismerősen cseng a lakossági felhasználók és festő szakemberek körében egyaránt.

A folyamatos fejlődés motorja az újdonságok piaca, amelynek hatására a Poli-Farbe Kft. DELTA márkanévvel kíván a hazai ipari favédelem területén is a mai kor igényeinek megfelelő alternatívát kínálni faipari szakembereknek, asztalosoknak és nyílászárógyártó cégeknek egyaránt. A Poli-Farbe DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonatok gyors munkavégzést és megbízható felületképzést biztosítanak.

A Poli-Farbe DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonat családdal való gyors munkavégzést egyrészt akár a csupán kétlépcsős rétegfelépítés teszi lehetővé (DELTA 1.06 pigmentált gombaölő alapozó és DELTA 6.05 színezett lakk, vagy DELTA 6.07 zománc), másrészt a termékek egyedi alapanyag-minőségének köszönhető gyors száradás biztosítja. Az alábbi táblázatban egy szokványos, 3 rétegű és a Poli-Farbe DELTA WinDoor bevonatrendszer összehasonlítása látható.

A táblázat adataiból egyértelműen látszik, hogy a Poli-Farbe DELTA WinDoor rendszer előnye: lényegesen kevesebb munkaidő-ráfordítással hatékonyabb, gyorsabb munkavégzés. A rendszer használatával jelentős árelőny érhető el, amely egy csapásra versenyképesebbé teheti vállalkozását. A Poli-Farbe DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonat család megbízhatóságát elsősorban a gyártásnál alkalmazott alapanyagok minősége határozza meg.

Ennek megfelelően a DELTA 1.06-os alapozó szállekötő és gombaölő funkciót is betölt, különösen finom szerkezetéből adódóan mélyen a felületbe hatol. Mártási eljárással felhordva a felületnek önmagában egyenletes, foltmentes megjelenést ad, a mártás után nem igényel utómunkálatot ecseteléssel. A rendszer záróelemeinek magas szárazanyag-tartalma akár egyrétegű vastagabb anyagfelvitel esetén is biztosítja a vonatkozó szabványok kötelezően előírt száraz rétegvastagságát.

Időráfordítás egy szokványos, 3 rétegű lazúros ipari ablakbevonat-rendszer*  és a Poli-Farbe DELTA WinDoor, 2 rétegű lazúros ipari ablakbevonat esetén
 3 rétegű bevonat*Poli-Farbe DELTA WinDoor
RétegfelépítésMunkaóraSzáradási idő (óra)MunkaóraSzáradási idő (óra)
Gombaölő alapozó86*64
Felületkitöltő köztes alapozó 86*--
Záró lakkbevonat 5048*86
Összes munkaóra- ráfordítás 6614

* Reprezentatív példa, több ipari ablakbevonat-család átlagadatai alapján.

A DELTA 6.05 lazúros, vagy a DELTA 6.07 fedő záró lakkal így akár 350–400 µm-os nedves rétegvastagság is elérhető függőleges felületen megfolyás nélkül, amely megfelelő biztonságot ad a mérettartó faszerkezetek éltakaró képességére is. Használja ki a PoliFarbe DELTA WinDoor rendszer előnyeit, részesüljön a Poli-Farbe sikereiből Ön is! Kérjen információt, keresse termékeinket területi képviselő munkatársainknál: Nyugat-Magyarország 
 

 Gál Szabolcs 
 Tel.: +36 (30) 817-8744, 
 e-mail: gal.szabolcs@polifarbe.hu Kelet-Magyarország 
 Magyar Attila 
 Tel.: +36 (30) 654-1511, 
 e-mail: magyar.attila@polifarbe.hu

 


Kapcsolódó dokumentum:


poli-farbe-delta-windoor-ipari-nyilaszaro-bevonatok


Tetszett a cikk?