FINITURE – A felületkezelés specialistája

A Finiture s.r.l. céget a történelmi és dinamikus észak-olaszországi városban, Padovában alapították az ’50-es évek végén. A cég azóta gyárt festőberendezéseket különböző alapanyagokból készült háromdimenziós termékekhez. A vállalatot Mizar néven Marco Sedino alapította. A Finiture-t jelenleg fia, Giovanni Sedino irányítja, aki immár csaknem harminc éve tartja kezében a kormánybotot.

Annak ellenére, hogy egy 30 főt foglalkoztató kisvállalkozás, a Finiture mára már az olasz ipar egyik ismert valóságává nőtte ki magát. Termékeit megkülönbözteti az ügyfelek igényeihez való alkalmazkodási képesség, az egyedi és személyre szabott berendezések tervezése, annak érdekében, hogy a lehető legjobban ki lehessen használni az ügyfél által rendelkezésre bocsátott helyiségeket: kezdve egyetlen  festőfülkétől, amikor az ügyfél a már meglévő berendezésének csak egyik elemét kívánja kicserélni, egészen a robotokkal, illetve robotok nélkül működő berendezésekig, kis-, közép- és nagyvállalatok részére.

A Finiture bármilyen igényre megtalálja a megfelelő műszaki megoldást. A technológiai újítások és normatívák állandó szem előtt tartása, az ügyfél igényeit kielégítő megoldások, a berendezések minősége, továbbá az átadást követő ügyfélgondozás azt eredményezte, hogy a Finiture mára már az ágazat egyik piacvezető cégévé fejlődött.

A Finiture próbaüzemében több összeszerelt berendezés is található, ahol beállítják az új gépeket és tesztelik az ügyfelek által rendelkezésre bocsátott termékeket. Az alapításától napjainkig szerzett tapasztalatoknak és a stabil piaci jelenlétnek köszönhetően a Finiture képes kielégíteni mind a kis, mind a nagy megrendelők igényeit, azonos módon kezelve azokat. A Finiture már jelen van a magyar piacon néhány automatizált festőberendezéssel, amelyek az ügyfelek nagy megelégedésére működnek.

www.woodissimo.hu
info@woodissimo.hu
Tel.: +36-70/676-1467.


Kapcsolódó dokumentum:


finiture-a-felueletkezeles-specialistaja


Tetszett a cikk?