Világszínvonalú szórástechnika

A 25 éves Recycolor Kft. a GRACO berendezések legnagyobb magyarországi forgalmazójaként komoly tapasztalattal rendelkezik a faiparban használatos szórástechnológiák terén.

A beltéri anyagokkal történő felületkezelések esetében a felső tartályos pisztolyok kiváltására tökéletes alternatívát és komoly előrelépést jelentenek az alacsony nyomású, HVLP szórópisztolyokkal ellátott membránszivattyús rendszereink.

Megbízhatóságuk és gazdaságos működésük miatt ezek a rendszerek komoly előrelépést jelentenek a felső tartályos pisztolyokhoz képest. Több alternatívát tudunk nyújtani a kültéri nyílászárókat gyártó cégek részére is.

A nagynyomású levegő-rásegítéses airless berendezéseink között megtalálhatóak a GRACO által a legkisebb műhelyek számára kifejlesztett gépektől a legnagyobb, akár több pisztolyt vagy festőrobotot is ellátó nagy teljesítményű festékszórókig.

Ezen berendezések legfőbb előnye, hogy mérettől függetlenül tökéletes megoldást biztosítanak a kültéri felületkezelés terén felmerülő igények kiszolgálására, a ma használt legmodernebb kültéri felületkezelő anyagok használata esetén is. 

A GRACO megoldást kínál a két- vagy többkomponensű anyagok felhasználói számára is. A legegyszerűbb fix keverési arányokkal dolgozó kétkomponensű gépektől a digitálisan állítható keverési arányú, több szín és katalizátor kezelését automatikusan elvégző rendszerekig. Ezen rendszerek nemcsak a két- vagy többkomponensű anyagok gazdaságos felhasználására, hanem a legjobb festési minőség eléréséhez is megoldást biztosítanak, például a nagyüzemi módszerekkel történő magasfényű felületkezelés terén.

A faiparban is egyre inkább előtérbe kerül az elektrosztatikus szórástechnológia bevezetése. A nagyobb székgyártó cégek Magyarországon már évek óta használják ezt a technológiát.

A GRACO elektrosztatikus szórópisztolyait bármely, már meglévő alacsony- vagy nagynyomású levegő-rásegítéses rendszerhez párosítani lehet. Bármely, a faiparban használatos technológiával kapcsolatos kérdésükkel bátran forduljanak a Recycolor Kft. kollégáihoz.

Többéves faipari festéssel kapcsolatos tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek önöknek kiválasztani a legmegfelelőbb berendezést a jelenleg használatos, illetve az újonnan kiépítendő technológiá- hoz – legyen szó egyszemélyes vállalkozásról vagy nagyüzemről. 

H-1112 Budapest, Kőérberki út 36.
Tel.: +361 361-0734
recycolor@recycolor.hu
www.recycolor.hu


Kapcsolódó dokumentum:


vilagszinvonalu-szorastechnika


Tetszett a cikk?