Ipari nyílászáró bevonatok

A folyamatos fejlődés motorja az újdonságok piaca, amelynek hatására a Poli-Farbe Kft. DELTA márkanévvel kíván a hazai ipari favédelem területén is a mai kor igényeinek megfelelő alternatívát kínálni faipari szakembereknek, asztalosoknak és nyílászárógyártó cégeknek egyaránt.

GYORS MUNKAVÉGZÉS, MEGBÍZHATÓ FELÜLETKÉPZÉS

A Poli-Farbe DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonatcsaláddal való gyors munkavégzést egyrészt akár a csupán kétlépcsős rétegfelépítés teszi lehetővé (DELTA 1.06 pigmentált gombaölő alapozó és DELTA 6.05 színezett lakk, vagy DELTA 6.07 zománc), másrészt a termékek egyedi alapanyag-minőségének köszönhető gyors százáradás biztosítja. 

A táblázat adataiból egyértelműen látszik, hogy a Poli-Farbe DELTA WinDoor rendszer előnye: lényegesen kevesebb munkaidő-ráfordítással hatékonyabb, gyorsabb munkavégzés. A rendszer használatával jelentős árelőny érhető el, amely egy csapásra versenyképesebbé teheti vállalkozását.

 

A Poli-Farbe DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonatcsalád megbízhatóságát elsősorban a gyártásnál alkalmazott alapanyagok minősége határozza meg. Ennek megfelelően a DELTA 1.06-os alapozó szállekötő és gombaölő funkciót is betölt, különösen finom szerkezetéből adódóan mélyen a felületbe hatol. Mártási eljárással felhordva a felületnek önmagában egyenletes, foltmentes megjelenést ad, a mártás után nem igényel utómunkálatot ecseteléssel.

A rendszer záróelemeinek magas szárazanyag-tartalma akár egyrétegű vastagabb anyagfelvitel esetén is biztosítja a vonatkozó szabványok kötelezően előírt száraz rétegvastagságát. A DELTA 6.05 lazúros, vagy a DELTA 6.07 fedő záró lakkal így akár 350–400 µm-os nedves rétegvastagság is elérhető függőleges felületen megfolyás nélkül, amely megfelelő biztonságot ad a mérettartó faszerkezetek éltakaró-képességére is. Használja ki a Poli-Farbe DELTA WinDoor rendszer előnyeit, részesüljön a Poli-Farbe sikereiből Ön is!

Kérjen információt, keresse termékeinket területi képviselő munkatársainknál:

Nyugat-Magyarország: 

Gál Szabolcs
Tel.: +36 (30) 817 87 44
E-mail: gal.szabolcs@polifarbe.hu

Kelet-Magyarország: 

Magyar Attila
Tel.: +36 (30) 654 15 11
E-mail: magyar.attila@polifarbe.hu


Kapcsolódó dokumentum:


ipari-nyilaszaro-bevonatok


Tetszett a cikk?