Felületkezelés igény szerint

A Remmers talán az egyik leginnovatívabb felületkezelő-gyártó e területen, minden részletre kiterjedő megoldással és az igényekhez passzított felületkezelő rendszerekkel próbálja a gyártók versenyképességét növelni. A Remmers az ipari felhasználók számára is három különböző szintű rendszerrel van a piacon. A költségérzékeny felhasználók számára a Remmers egy egyszerű és gazdaságos INDULINE rendszert gyárt, amely kedvező árú, versenyképes és egyszerű. A kékülés és gomba elleni védelmet tartalmazó alapozót
egy tiszta akrilát lakkréteg követi. Ez amennyiben szükséges, két rétegben is szórható. A felületkezelés minőségét tekintve a következő szint az INDULINE standard rendszer, amely már a minőséget tekintve az élbolyban található a hazai termékeket illetően. Itt – lazúros felület esetén – az alapozót egy szórható, locsolható, közbenső bevonat követi, amelyet egy már poliuretánt is tartalmazó akrilátlazúrral zár le a gyártó. Ezek a rendszerek, bár nagyon magas minőséget képviselnek, mégis elfogadható ár-érték aránnyal rendelkeznek, és a szabványban előírt garanciális kötelezettségeknek természetesen maximálisan
megfelelnek. A felső kategóriás felületkezelő rendszer az INDULINE premium, amely a legmagasabb minőségkategóriát célozza, és alkalmas a Remmers 10 éves garanciarendszere, az RSG bevezetésére is.
Itt szállekötő-izoláló kezeléssel indul a felületkezelési folyamat, majd jöhet az alapozás, a közbenső bevonat és PU-akrilát, főzéses keverésű, mikrohabmentes fedőlakk. Az RSG-ben 4 rétegű felületkezelés szükséges, amely alapján a vevő 10 év garanciát kap nyílászáróira.
Az előadáson a felületkezelő rendszereken túl komoly érdeklődés övezte a Remmers kiegészítő rendszereit is, az univerzális színes szilikonokat, a helyszínen alkalmazható bütüvédelmet, az ápolókészleteket, a Mix&Go javítókészletet és az ecsetelhető lakk- és lazúrmegoldásokat.
Hőbör Tamás


Tetszett a cikk?