Kültéri fafelületek hosszú távú védelme

Poli-Farbe DELTA Fensterdeck 6.07. Egy rétegben, 300 µm-ig megfolyás nélkül felhordható, szórható ipari ablakzománc. A DELTA WinDoor-rendszer záróeleme.  A Poli-Farbe színkeverési rendszerben több mint 10 000 árnyalatban – többek között – egyedi „metall” fém színekben is kapható.

 

Kifejezetten nyílászárók bevonására alkalmazható selyemfényű, vastag rétegű, gyors száradású, szórható vizes ipari zománcfesték. A Rosenheimi Ablaktechnikai Intézet 4. sz. irányelve szerint erősen blokkosodásálló, filmje tartósan összenyomva sem tapad össze. Egy szórási fázisban függőlegesen akár 300 μm-ban is felhordható megfolyás nélkül, amely gyors és biztos munkavégzést biztosít a felhasználóknak.

Filmje speciális adalékanyaga miatt tartós, szennytaszító, karcolásálló, hosszan tartóan rugalmas és páraáteresztő. Magas szárazanyag-tartalma miatt kitűnő éltakaró képessséggel rendelkezik, az éleken is megfelelő rétegvastagságot, felületi védelmet biztosít. A termék különlegessége, hogy a Poli-Farbe színkeverő rendszerben a termék „metall“ bázisából fémesen csillogó színárnyalatokban is színre keverhető, így a modern high-tech épületek kiváló rendszereleme lehet.

Kérjen információt, keresse termékeinket területi képviselő munkatársainknál!


Tipp

Az ablak színével azonos színárnyalatra szeretné színezni az épület külső fafelületeit, elemeit, esetleg a PVC, vagy horganyzott ereszcsatornát?

Megoldás

Poli-Farbe DELTA Wetterschutz 7.01 ecsetelhető, hengerelhető, időjárásálló, selyemfényű, vizes zománcfesték. A termék speciális összetétele segítségével tartósan rugalmas, vékony rétegű, kiváló fedőképességű védelmet biztosít a kezelt felületnek. Segítségével nemcsak a fa nyílászárók, hanem az épület egyéb faszerkezetei, de akár az esőcsatornacsövek is külön – alapozó használata nélkül – átfesthetők. A homlokzati képet így egységessé tudja tenni, hiszen a Poli-Farbe színkeverési rendszerben a Poli-Farbe DELTA Fensterdeck 6.07 színére színezhető.


Nyugat-Magyarország:
Gál Szabolcs
Tel.: +36 (30) 817 87 44,
e-mail: gal.szabolcs@polifarbe.hu

Kelet-Magyarország:
Magyar Attila
Tel.: +36 (30) 654 15 11,
e-mail: magyar.attila@polifarbe.hu


Kapcsolódó dokumentum:


kuelteri-fafelueletek-hosszu-tavu-vedelme


Tetszett a cikk?