Csiszolás – kompakt, ergonomikus és erős

„Pormentes kezdeményezés” részeként a Festool tovább bővítette csiszolói választékát. Az ETS EC 150 nagyobb felületekhez és munkadarabokhoz alkalmas, míg az ETS EC 125 kisebb munkadarabok, valamint ívek és élek csiszolásához ideális. Mindkét ETS EC csiszolóttartósan kényelmes- és finomcsiszolás jellemzi.

A kompakt kialakítást kifinomult ergonómiával és a biztonsági, valamint kényelmi jellemzők széles skálájával ötvöző két ETS EC excentercsiszoló verhetetlen a csiszolás világában. Azt az érzést adja, hogy pontosan az ön kezéhez lett tervezve. Praktikus kialakítása különösképpen szembetűnő kisebb-nagyobb felületek kényes csiszolási feladatai, vagy apró tárgyak, ívek és élek csiszolása során.

Erőteljes EC-TEC motortechnológiájuknak köszönhetően mindkét csiszoló könnyebb a hagyományos motorokkal és szénkefékkel felszerelt társaiknál, ami ideálissá teszi őket függőleges felületeken vagy a fej felett végzett munkához. Szénkefe nélküli motorja rendkívül robusztussá és kopásmentessé teszi őket, egyben a szénkefék cseréjének bosszantó szükségét is kiküszöböli. 3 mm-es csiszolólöketükkel a csiszoló ETS EC 125/3, illetve ETS EC 150/3 változatai tökéletesek finom-, illetve a legfinomabb csiszoláshoz.

Az enyhe, illetve a festékrétegek felhordása közötti köztes csiszoláshoz az 5 mm-es csiszolólöketű ETS EC 150/5-öt ajánljuk.

INTELLIGENS MOTOR

Ha a rezgés túl erőssé válik, az új „Vibration Control System” rezgéscsillapító rendszer aktívan beavatkozik és csökkenti a fordulatszámot. A Festool egyedi elszívófelismerő rendszerrel is ellátta az új csiszolóját, melynek lényege, hogy bekapcsolt állapotában a gép csak akkor indul el, ha csatlakoztatva lett a szívótömlő. Ez a rendszer szükség szerint manuálisan ki-/bekapcsolható.

A csiszoló szabadalmaztatott tányérféke megakadályozza, hogy üresjáraton a csiszolótányér irányíthatatlanul felgyorsuljon. Ez lehetővé teszi a gép karcolásmentes pozicionálását. A tárcsafék karbid bevonata meghosszabbítja a gép élettartamát.

ÚJDONSÁG: SIMA SZÍVÓTÖMLŐ

Az új sima szívótömlő védőburkolata optimális felületvédelmet biztosít, míg beépített plug-it kábele megszünteti a tárgyak sarkain elakadó kábelek bosszantó jelenségét.

CSISZOLÁSI RENDSZER

A Festool megfelelő tartozékokat és speciálisan tervezett csiszolóanyagokat kínál az új ETS EC csiszolóival végzett munka optimalizálásához. A Festool egyedi, minden elemet magába foglaló szervizszolgáltatás-csomagjának köszönhetően az ETS EC vásárlói egyben költségmentes szervizgaranciát, 7 napos pénzvissza-térítési garanciát, lopás elleni biztosítást, valamint 10 éves cserealkatrész-garanciát is kapnak.

További információ a szakkereskedőknél országszerte vagy a www.festool.hu oldalon.


Kapcsolódó dokumentum:


csiszolas-kompakt-ergonomikus-es-eros


Tetszett a cikk?