Környezetbarát és tartós felületvédelem

Gerendaházak, fából készült homlokzatok és beltéri faborítások esetén különösen nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy a választott bevonatrendszer hosszú távon is biztosítani tudja az alapfelület megfelelő védelmét. Napjainkban egyre nagyobb elvárás, hogy a beltéri fafelületek idő előtt ne sárguljanak vagy sötétedjenek be, azok hosszantartóan megőrizzék a felület eredeti színét, jellegét.

A feladat nem egyszerű, a megválaszolatlan kérdések pedig könnyen tanácstalanná tehetik az építtetőt, aki emiatt sokszor elhamarkodott döntést hoz. A Poli-Farbe Kft. által forgalmazott Delta Woodprotection favédő bevonatrendszer termékei minden épített faszerkezet felületkezelésére megbízható megoldást biztosítanak.

IMPREGNÁLÁS POLI-FARBE DELTA HYDROLASUR 5.10 VÉKONYLAZÚRRAL

A termék élő szervezetekre káros biocid hatóanyagot nem tartalmaz és vízzel hígítható, így környezetbarát, gyermekjátékok festésére is alkalmazható. A gyártásánál felhasznált speciális UV-elnyelő adalékanyagok és a színezéshez használt transzparens UV-védő lazúrpigmentek meggátolják a beltéri fafelületek jól ismert sárgulását, sötétedését.

A termék könnyed, LightCare színválasztéka egyenletes, világosan áttetsző védelemmel frissíti fel a beltéri környezetet, az így kezelt fafelületek hosszú távon megőrzik természetes jellegüket. Felhordása – a termék gyártásánál használt különlegesen finom akril-hydrosol kötőanyagnak köszönhetően – meglepően gyors és gazdaságos, mélyen a felületbe tud hatolni.

A Poli-Farbe Delta Hydrolasur 5.10 vékonylazúr elsősorban függőleges fafelületek kezelésére ajánlott az ott fellépő általános csekély mechanikai terhelésnek megfelelően. Járófelületek, hajópadlók, parketták bevonására a Delta Woodprotection rendszer színezhető parkettalakkjával, a Poli-Farbe Delta Bühnen- und Bodenlasur 9.01-gyel együtt alkalmazható.

A Poli-Farbe Delta ipari lazúrbevonatainkkal kapcsolatos kérdések esetén kérjük, keressék bizalommal területi képviselő munkatársainkat:
Nyugat-Magyarország:
Gál Szabolcs
Telefon: +36 30 817 87 44
e-mail: gal.szabolcs@polifarbe.hu

Kelet-Magyarország:
Magyar Attila
Telefon: +36 30 654 15 11
e-mail: magyar.attila@polifarbe.hu


Kapcsolódó dokumentum:


kornyezetbarat-tartos-feluletvedelem


Tetszett a cikk?