Poli-Farbe Delta ipari favédő bevonatok

POLI-FARBE DELTA WETTERSCHUTZ 7.01: Tartósan rugalmas, ecsetelhető, vizes zománcfesték minden, fából készült épületszerkezeti elemre.

A termék egyaránt alkalmazható fa nyílászárók, ereszdeszkázatok, vagy akár PVC és horganyzott esőcsatornák festésére. A Poli-Farbe színkeverő rendszerben a termék több mint 10.000 színben színezhető, így nem kell választani a tartósság és a színek között.

A Poli-Farbe DELTA Wetterschutz 7.01 ecsettel, hengerrel és szórással vihető fel a felületre.

A selyemfényű vizes zománcfesték időjárásálló, kültérre is kiválóan alkalmas. A termék speciális összetétele segítségével tartósan rugalmas, vékony rétegű, kiváló fedőképességű védelmet biztosít a kezelt felületnek, így a fafelületek természetes jellegét annak átfestése után is vissza tudja adni. Segítségével nemcsak a fa nyilás zárók, hanem az épület egyéb fafelületei, de akár az esőcsatornacsövek is külön alapozó használata nélkül átfesthetők, így biztosítva a harmonikus homlokzati összképet. Száradása lehetővé teszi a gyors munkavégzést, egy nap akár 2–3 rétegben is felhordható.

A festékréteg UV-stabil védelmet biztosít, nem pattogzódik fel, és emellett a fa természetes páradiffúzióját sem gátolja. Filmje speciális felületerősítése miatt taszítja a szennyeződéseket.

POLI-FARBE DELTA FLÄCHENLASUR 5.02: Egy rétegben 200 µm-ig megfolyás nélkül felhordható, szórható, ecsetelhető vizes ipari lazúrfesték.

A termék poliurethánerősítéssel magasabb UV-védelmet biztosít. A Poli-Farbe színkeverő rendszerben a kívánt árnyalatra színezhető.

Időjárásálló, poliurethánerősítéssel gyártott vizes lazúrfesték. Igény szerint ecsettel is kitűnően felhordható, gyors száradású – felülete 1–2 óra alatt porszáraz –, így különösen alkalmas nyílászáró felületek javító, felújító festésére.

Káros hatóanyagot nem tartalmaz, beltéri felületekre és gyermekjátékok festésére is biztonsággal használható.

Enyhén tixotróp jellege miatt nem csepeg, beltéri mennyezeti lazúrfestési munkáknál, illetve kültérben, pl.: ereszborításoknál is kényelmesen alkalmazható. A Rosenheimi Ablaktechnikai Intézet irányelvei szerint, a termék az alkalmazott pigmenteknek és rugalmas védőmembránoknak köszönhetően a kezelt fafelületnek kiemelkedő UV-védelmet biztosít. Speciális felületerősítése miatt nyílászárók átfestésére, és akár a Poli-Farbe DELTA FensCompact 6.05 utólagos javítására is használható.

Kérjen információt, keresse termékeinket területi képviselő munkatársainknál:

Nyugat-Magyarország
Gál Szabolcs
Tel.: +36 (30) 817 87 44,
email: gal.szabolcs@polifarbe.hu

Kelet-Magyarország
Magyar Attila
Tel.: +36 (30) 654 15 11,
 email: magyar.attila@polifarbe.hu


Kapcsolódó dokumentum:


kuelteri-fafelueletek-hosszu-tavu-vedelme-poli-farbe-delta-ipari-favedo-bevonatok


Tetszett a cikk?