Delta Windoor - Ipari nyílászáró bevonatok

A hazai munkaerőpiac átalakulása és az egyre szigorodó műszaki követelmények próbára teszik az ablakgyártó és kivitelező vállalkozásokat. Jellemző probléma, hogy a beruházók által megrendelt munka legtöbbször azonnal és a legjobb minőségben kell. A Poli-Farbe Vegyipari Kft. által forgalmazott DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonatok megbízható, gyors felületképzést és beépítést biztosítanak a kivitelezőknek, így kiváló megoldást jelentenek az említett problémákra.

A műanyag csillaga leáldozóban van, egyre többen választanak természetes alapanyagokat új otthonuk építésekor vagy régi lakásuk felújítása során. Napjainkban egyre népszerűbbek a fa nyílászárók, amelyek megfelelő és hosszú távú védelméről még a beépítés előtt célszerű gondoskodni.

A DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonatcsalád megbízhatóságát már a gyártásnál alkalmazott alapanyagok magas minősége is meghatározza. Ezzel összhangban a DELTA Imprägniergrund 1.06-os alapozó szállekötő és gombaölő funkciót is betölt. A termék alkalmazásával a felület előnedvesítése, valamint az alapozás előtti és utáni csiszolása elhagyható, amellyel jelentős munkaidő-ráfordítást takaríthatunk meg.

Szerkezetéből adódóan mélyen a felületbe hatol, mártási eljárással felhordva a kezelt felületnek önmagában egyenletes, foltmentes megjelenést biztosít, a mártás után nem igényel különösebb utómunkálatot ecseteléssel.

A DELTA WinDoor rendszer záróelemeinek magas szárazanyag-tartalma akár egyrétegű, vastagabb anyagfelvitel esetén is biztosítja a vonatkozó szabványok által ajánlott száraz rétegvastagságot. A DELTA Fenster Compact 6.05 lazúros vagy a DELTA Fensterdeck 6.07 fedő zárólakkal így akár 350-400 µm-os nedves rétegvastagság is elérhető függőleges felületen, megfolyás nélkül.

Mindez megfelelő biztonságot ad a nyílászáró szerkezetek megfelelő éltakaró képességére is. A DELTA WinDoor ipari nyílászáró bevonatcsaláddal nagyon gyors munkavégzésre adódik lehetőség, mivel külön szálkötő és köztes felületkitöltő alapozót általában nem kell használnunk és a rendszerelemek alapanyag-minőségének köszönhetően az alapozási és fedőlakkozási munkákkal akár 24 óra alatt elkészülhetünk.

Használja ki a DELTA WinDoor rendszer előnyeit, kérjen információt, keresse termékeinket: https://www.polifarbe.hu/termek/delta-ipari-lazurok


Kapcsolódó dokumentum:


megbizhato-turbo-feluletkepzes-a-poli-farbe-ajanlasaval-delta-windoor-ipari-nyilaszaro-bevonatok


Tetszett a cikk?