Többszázmilliós beruházás az M.L.S.-nél

A Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014–2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014–2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatása forrásból a Pénzügyminisztérium 100 millió forint támogatásban részesítette az M.L.S. Magyarország Kft.-t a 367,4 millió forintra tervezett beruházáshoz.

A beruházás során az M.L.S. Magyarország Kft. meglévő telephelyén további beruházást tervez, melynek keretében csiszolópapír-gyártó kapacitás kiépítése érdekében új gyártóépületet kíván felépíteni. A projekt a 2310 Szigetszentmiklós, Sellő u. 8. területen valósul meg. A projektet 2019 októberében kezdték el és várhatóan 2020. december 31- ig befejezik. A csiszolóanyag-gyártó üzem létesítésével a társaság előtt újabb perspektívák nyílnak meg, melynek eredményeként gyakorlatilag bármilyen fajta csiszolóanyag-termék legyártására alkalmasak lesznek.

Az épület kivitelezésekor a megújuló energiaforrásokat tartották szem előtt, ezért is hőszivattyús fűtési-hűtési rendszert építenek be. Az új épületnek köszönhetően kulturált munkahelyi körülményeket fognak teremteni és újabb dolgozók felvételével javítják a térség foglalkoztatását.

M.L.S. Magyarország Kft.
2310 Szigetszentmiklós, Sellő u. 8.


Kapcsolódó dokumentum:


tobbszazmillios-beruhazas-az-mls-nel


Tetszett a cikk?