Fajavítás mesterfokon a XXI. században

A Gordius Lignum Kft.-t 2016- ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyar asztalosipart a XXI. század legkorszerűbb javítóanyagaival lássuk el. A tradicionális „folyékony fáink”, vizesbázisú termékeink, lágy- és keményviaszaink mellett az említetteknél gyorsabb, hatékonyabb megoldásokat is kínálunk a dán Wood Repair by Boegh Consult kizárólagos magyarországi és szlovákiai importőreként.

Minőségben, környezettudatosságban nem ismerünk megalkuvást, partnereink számára minden esetben a számukra leginkább célravezető javítási megoldást igyekszünk megtalálni. Háromévnyi töretlen fejlődésünk kulcsa a személyes ügyfélkapcsolat, a rugalmas kiszolgálással párosuló gyakorlati szaktanácsadás, így váltunk a köznyelvben: „A javítóanyagos céggé”.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyetlen, kizárólag fa- és agglomerált termékek javításához kapcsolódó anyagok, és AURO bio olajok/viaszok forgalmazásával foglalkozó vállalkozásaként elmondhatjuk, termékeinkkel dolgozik a Sixay Furniture, a Wimmer gyártó cégek nagy része, neves nyílászárógyártók, fiatal világ- és Európa-bajnok asztalosaink, mint ahogy elsődleges Knot Filler javítással találkozhatunk már az IKEA, valamint a VELUX gyártásában is. Szakirányú faipari középiskolai, valamint felnőttképzéssel foglalkozó intézményekben folyamatosan tartunk fajavítási és olajozási elméleti, valamint gyakorlati oktatásokat.

KNOT FILLER
Vezértermékünk, a KNOT FILLER egy 30 éve Dániában feltalált, tömörfában található csomók, repedések, sérülések javítására szolgáló anyag. Az egyetlen rugalmas tömítő, mely 15%-ban képes a fával együtt mozogni, annak elengedése nélkül. Kiemelt előnye, hogy nem zsugorodik, és másodpercek alatt köt, azonnal átcsiszolható, megszűnik a vizesvagy 2K anyagok miatti felesleges félkésztermék-mozgatás a javítási fázis száradási ideje alatt. UV- és vízálló, így bel- és kültérben egyaránt használható.

Strukturálható, felületkezelhető, azonnal használatra kész 16 alapszínben áll rendelkezésre. Nincs beszáradás, helyes tárolás esetén minőségét korlátlan ideig megőrzi! Kiválóan alkalmazható a nagyipartól a kis faesztergályos műhelyekig hajszálrepedések, vagy éppen nagy kieső göcsök, saroksérülések időtálló, azonnali javítására. A munkafolyamat végtelenül egyszerű: javítás – hűtés – feleslegeltávolítás – csiszolás fázisok 60–90 másodpercen belül. Hobbibarkács, vagy ipari szettekben egyaránt elérhető.

POWDER FILLER
Új, különleges termékünk egy 2K-s javító, por alakban, melyből víz hozzáadásával készítünk pillanatok alatt javítóanyagot. Pácporral, vizespáccal bármikor elérhetjük a kívánt színt, gyorsan szárad, 15 mm-ig nem zsugorodik, kefézhető felületű. 8 alapszínből válogathatunk, melyek egymás között keverhetőek. Termékmegrendelés, oktatási, workshop- és ingyenes termékbemutató igény esetén forduljanak hozzánk, vagy viszonteladóinkhoz bizalommal.

(X)

Lőrinczy Zsolt
Gordius Lignum Kft.
fajavitas@fajavitas.hu
www.fajavitas.hu
Tel.: +36-20/77-55-777


Kapcsolódó dokumentum:


fajavitas-mesterfokon-a-xxi-szazadban


Tetszett a cikk?