A Remmers fertőtlenítőszereket gyárt

Az alsó-szászországi felületkezelő termékeket előállító gyár most fertőtlenítőszerek gyártásával segít a koronavírus elleni harcban.

Az alsó-szászországi gyár- mely épület- és faanyagvédelemi termékeket, padlóbevonatokat, valamint ipari lakkrendszereket állít elő- hamar reagált a koronavírus által kiváltott helyzetre. A mai napig független családi vállalkozásként működő cég Löningenben található gyára néhány napig fertőtlenítőszereket gyárt és szállít saját költségén a Wilhelmshavenben, Oldenburgban, Cloppenburgban, Delmenhorstban és Wesermarschenben található egészségügyi intézmények és közintézmények számára. A fertőtlenítőszerek megfelelnek az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előírásainak.

Eddig több mint 5000 liter került forgalomba, és további nagy mennyiség gyártása még folyamatban van. "Magától értetődik, hogy ezzel a felajánlással teljesítjük a régióért vállalt társadalmi felelősségünket" - mondta Dirk Sieverding, a Remmers vezérigazgatója. A társaság kifejezetten hangsúlyozza, hogy nem magán végfelhasználóknak vagy kereskedelmi ügyfeleknek gyártja a fertőtlenítőszereket, hanem csak egészségügyi és állami intézmények részére.


Tetszett a cikk?