Egy valódi sikertörténet margójára


Egy napfényes, de a januári hónapnak megfelelően hűvös délután érkeztem meg az M.L.S. Magyarország Kft. főhadiszállására. Már messziről látszik az óriási épületegyüttes, amely számomra az újdonság erejével hat.

Ki ne hallott volna a Milesi felületkezelő anyagokról? Idehaza az olasz gyártó termékei az elmúlt húsz évet tekintve nagy népszerűségnek örvendenek, azt viszont nem gondoltam volna, hogy a hazai forgalmazó székhelye ennyire szép környezetben helyezkedik el. A parkoló és a körülötte elterülő parkosított terület rendkívül jó benyomást kelt az ideérkezőkben. Kora délutánhoz képest rengeteg jármű, kisteherautó és pár kamion áll a parkolóban. Felpattintom a maszkot és indulok a bejárathoz. Az ügyféltér egyszerre ejt bámulatba és tölt el lelkesedéssel. Otthonos, de mégis ügyfélcentrikus és informatív az óriási egybefüggő térben elhelyezett pultok, bemutatófalak sora. Hamarosan már a tárgyalóban várom házigazdáimat, Józsa Márton ügyvezető igazgatót és Szöllősi Péter kereskedelmi igazgatót. A rövid bemutatkozást követően elkezdünk beszélgetni és hirtelen elröppen a másfél–két óra!

Engem minden esetben a múlt és vele együtt az út érdekel. Honnan, hová és mi a mozgatórugó. Lehet régi vágású vagyok, s többen nem is értenek velem egyet, de az a bizonyos út magyarázza sok esetben a jelent és a jövőt, ami segít majd a továbbhaladásban.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.