A Häfele árbevétel-növekedéssel zárta az elmúlt évet

A Häfele-csoport 22 százalékos árbevétel-növekedéssel zárta az elmúlt évet. A világszerte 38 irodával rendelkező vállalat az ellátási lánc kihívásai ellenére 308 millió euró növekedéssel, 1,7 milliárd euróra növelte éves árbevételét. Átlagot meghaladó volt a növekedés Észak-Amerikában, Dél-Európában, Nagy-Britanniában, Indiában és Kínában.

A vasalat-technikát, az elektronikus zárrendszereket, valamint a bútorok és helyiségek világítását előállító cégnek ezzel sikerült a két évvel ezelőtti, 7,3 százalékos visszaesését kompenzálnia. A növekedés garanciáját a cégcsoport logisztikai ereje és a korai, előremutató 20 százalékos készletbővítése jelentette. Ily módon a működés megszakítás nélkül fenntarthatóvá vált. Mindezek ellenére a Häfele is súlyosan érintett az európai és ázsiai beszállítók nehézségeiben.

A Häfele jövőre ünnepli 100. születésnapját. A cég ezzel összefüggésben kétszámjegyű milliós beruházást tervez a nagoldi központjában. Minden a legmodernebb technológiáról, az átlátható logisztikáról és a még gyorsabb és egyedibb kiszállításról szól. Az integrált márkavilággal rendelkező „dinamikus központ” célja, hogy a vállalat fenntartható jövőről alkotott pozitív nézetét a merész építészettel egyesítse, s kézzelfoghatóvá tegye.

 

Forrás:
Dds-online.de
haefele.de

 


Tetszett a cikk?