DREVOSTAVBY | Nemzetközi Fa- és Asztalosipari Kiállítás

„DREVOSTAVBY”


Nemzetközi Fa- és Asztalosipari Kiállítás
Szervező: TERINVEST

A kiállítás statisztikája:

Kiállítók száma: 184 cég
Látogatók száma: 50.600 fő
Kiállítói terület: 8.040 m2/bruttó

Öt év eddigi tapasztalatát összegezve elmondhatjuk, hogy Csehországban a faipar legnagyobb rendezvényéről van szó.
A kezdeti időszak nem volt könnyű. A potenciális kiállító cégek távol maradtak, és ugyancsak langyos érdeklődést tapasztaltunk a szakmai szövetségek részéről is.
Az első kiállításra azonban mégis sikerült több mint 50 kiállító céget megnyernünk.
Öt éven belül pedig ezt a számot sikerült majdnem a négyszeresére növelnünk !

2010-ben tíz európai országból összesen 184 kiállító céget üdvözölhettünk Prágában.
Kiemelt szakmai partnerünk a Készházak Beszállítóinak Szövetsége, tagjaik háromnegyed részét kiállítóink között üdvözölhettük.

A vásárok és szakkiállítások a marketing kommunikáció elválaszthatatlan részét képezik, és egyedüli eszköz, ami minden tekintetben egyaránt hat a vevőre, a látogatóra és a kiállítóra.

A „Drevostavby”-t külföldi vásárképviseleteink hirdetik Németországban, Ausztriában, Lengyelországban és Magyarországon. Hasonló módon szeretnénk együttműködési lehetőségeinket más országokra is kiterjeszteni.

A szakmai kísérőprogramokat a kiállítás fontos eseményeinek tartjuk, 2010-ben több work-shop-ot szerveztünk.

SALON DER HOLZBAUTEN 2010 (Faépítmények szalonja)

A legutóbbi évek legérdekesebb csehországi faépületei szerepeltek ezen a bemutatón. Az volt a célunk, hogy a szakmai világnak és a nagyközönségnek is bemutassuk a magas minőségű faépületeket, ill a faépítészetet, szórakoztató körülmények között.
A faépítészet környezettudatos szemlélettel ügyel a minőségre, alakítja a designt.

HOLZHAUS 2010 (Faházak)


A Faház-Pályázatot első alkalommal hirdettük meg a „DREVOSTAVBY” keretén belül, kiemelt témaként pedig kiegészítettük az energiatakarékos ház kategóriával. A pályázat célja a cseh építőiparban a fa alkalmazásának népszerűsítése volt. A pályázaton részt vehettek építőipari cégek, építészmérnökök, építész-hallgatók és minden egyéb érdeklődő, akik a faépítészet területén már tapasztalattal rendelkeznek.

TRAUMHAUS FÜR JEDEN (Álmaink háza)

A cseh NOVA magántelevíziós társaság 2009 őszén sikeres realiy-show-t mutatott be „.Álmaink háza” címmel. Ez az adás a nézők körében nagy népszerűségnek örvendett. Ebben a műsorban azok a házaspárok szerepeltek, akik megnyerték az új házat. A „Drevostavby”-n jelen voltak azok a cégek, akik a reality-show-n is részt vettek. A látogatók személyesen meggyőződhettek azok jó minőségéről, egyidejű előadások keretében pedig tájékoztatást kaptak a kiállításon a teljes dokumentációról és szakirodalomról is.



 


Tetszett a cikk?