OAFSZ konferencia és küldöttgyűlés

Tisztelt Tagtársunk, tisztelt Olvasónk, tisztelt Kolléga!

A hazai piacon tevékenykedő vállalkozók számára sok kihívással terhelt, rendkívül nehéz év után ismét szakmai rendezvényre hívjuk Önöket, tagjainkat, újságolvasóinkat, partnereinket!
A küldöttgyűlésen és a konferencián megbeszéljük az elmúlt év történéseit, az asztalos szakma aktuális kérdéseit, és – a tovább lépés irányát keresve – megnézzük, hogy a kis- és középvállalkozók számára milyen fejlesztési, piacra jutási támogatások, lehetőségek várhatóak 2011-ben a pályázatok és az Új Széchenyi Terv kapcsán, illetve milyen egyéb megoldások segíthetik a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének fenntartását.

A két napos rendezvény lehetőséget nyújt résztvevőinknek a szakmai információ-szerzés mellett kikapcsolódásra, többek között a kollégákkal való beszélgetésre, bowlingozásra is. Ne hagyja ki a szálloda wellness részlegét sem, ahol a kikapcsolódáshoz, felüdüléshez úszómedence, élményelemes ülőmedence, pezsgőfürdők, gyermekpancsoló, finn szauna merülő medencével, infra szauna, aroma kabin, sókabin áll a vendégek rendelkezésére.

Gondoltunk a kísérőként érkező hölgyekre is: számukra – a küldöttgyűlés idejére – külön programot szerveztünk.

A rendezvény időpontja: 2011. március 24-25. csütörtök-péntek
Helyszíne: Szindbád Wellness Hotel*** Balatonszemes, Árnyas fasor 1.

KISGÉP-, SZERSZÁM-, TERMÉKBEMUTATÓ: MÁRCIUS 24-ÉN 13.30-TÓL A HELYSZÍNEN!

Várjuk jelentkezésüket március 10-éig! Megjelenésükre számítunk!

Üdvözlettel
Molnár Péter
elnök


Részletes program itt                                       Jelentkezési lap itt


 


Tetszett a cikk?