Villamos és földgáz beszerzési projekt

A Sourcing Hungary Kft. egy beszerzésekre szakosodott független beszerzési szakértő szervezet. Szakértőink által támogatott projektekben az elmúlt 4 évben 138 milliárd forintos beszerzési értékben nyújtottunk támogatást, ahol több mint 1400 vállalat és intézmény megbízásából 1927 beszerzési projekt esetében bonyolítottunk le ajánlatkéréseket és tendereket különböző beszerzési szegmensekben. Partnereink szolgáltatásainknak köszönhetően, jellemzően 2-25%-os megtakarítást értek a saját hatáskörben elért legjobb ajánlatokhoz, vagy aktuális árszintekhez képest!

A kedvező tapasztalatok alapján az idei évben is szervezünk csoportos beszerzést, mind villamos energia, mind földgáz energia beszerzésben.

A társulás célja, a lebonyolítás menete:


A társulás célja, hogy a csatlakozó tagok energia beszerzését együttesen kezelve, kihasználjuk a mennyisségből fakadó előnyöket és a biztosított beszerzési tapasztalat, valamint szakértelem által a tagok számára a piacon elérhető legalacsonyabb árszintet és legjobb feltételeket harcoljuk ki a szabad piaci kereskedők pályáztatásával.

A csoportos beszerzés keretében kihasználjuk az együttes fellépésből származó mennyiségi előnyöket, ugyanakkor a csoport tagjai egyedi feltételrendszerek mentén, egyedi szerződést kötnek a nyertes kereskedő társasággal. A tender keretében a Sourcing Hungary Kft. szakértői a csatlakozó társaságokkal egyedileg egyeztetnek a kívánt feltételekről és a tender keretében a kereskedőknek lehetőségük lesz a csatlakozó tagokat egyedileg árazni, így biztosítva a legkedvezőbb árakat.

Csatlakozzon Ön is!

 
A csatlakozási nyilatkozat itt letölthető, melyet kitöltve 2012.07.20.-ig kérünk visszaküldeni Nagy Tímea részére a nagy.timea@xmeditor.hu email címre.

További kérdéssel kapcsolatban a Sourcing Hungary Kft. szakértője várja megkeresésüket.

HODOSÁN MARICA
KKV ügyfél menedzser


Sourcing Hungary Kft.
H-1138 Budapest, Meder utca 8.
Tel: +36-1-769-0359
Mobil: +36-70-623-7901
Fax: +36-1-877-6275
email: mhodosan@sourcing.hu
web: www.sourcing.hu


Tetszett a cikk?