Pályázati felhívás: telephelyfejlesztés

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-Alföldi Operatív Program, Észak-Magyarországi Operatív Program, Közép-Magyarországi Operatív Program, Nyugat-Dunántúli Operatív Program Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért c. komponenséhez.

Új Széchenyi Terv

Legfőbb célja a területi kohézió elősegítése a kevésbé versenyképes térségekben működő mikro, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok működési helyszínéül szolgáló infrastruktúra fejlesztésén, illetve a működési feltételeik kedvezőbbé tételén keresztül. A programmal szemben támasztott alapvető elvárás új munkalehetőségek megteremtése a kevésbé fejlett területeken, és ezen keresztül a térség felzárkózásának ösztönzése, leszakadásának mérséklése.

A pályázati kiírás a vállalkozások működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációját és bővítését, nem megfelelő telephelyeik cseréjét, új telephelyek kialakítását, a telephelyek kihasználtságának növelését kívánja elősegíteni, a KKV-k versenyképességének megőrzése, fokozása érdekében, hogy ezáltal közvetve a működésük helyszínéül szolgáló térségek versenyképessége is javuljon. A pályázati kiírás céljának teljesítéséhez a termelő és/vagy szolgáltató tevékenységüket fejleszteni kívánó vállalkozások meglévő, illetve új telephelyeik kialakításával és fejlesztésével járulnak hozzá.
 

1. részcél - „Telephelyfejlesztés”

2. részcél - „Ipartelepítés”

 

A projekt megvalósításának helyszíneTámogatás maximális mértéke
1. részcél2. részcél
KözépvállalkozásMikro- és kisvállalkozás
Nyugat-Dunántúl40%50%30%
Észak-Magyarország60%70%50%
Közép-Magyarország40%50%30%
Dél-Alföld60%70%50%

 

Támogatás összege:

Vállalkozás mérettől, régiótól és fejlesztési céltól függően 10.000.000 - 1.000.000.000 Ft-ig

Benyújtási határidő

2013. november 5-től – 2013. december 2-ig


Pályázat

Kódszámok:

DAOP-1.1.1/E és D-13

ÉMOP-1.1.1/F és B-13

KMOP-1.5.3/C és B-13

NYDOP-1.3.1/D és E-13






Tetszett a cikk?