A NÉBIH Erdészeti Igazgatóság előadása az EUTR szabályozásról - augusztus 3.

A faanyag kereskedelmi lánc szereplőinek lehetőségük van részt venni egy ingyenes szakmai tájékoztatón, amelyet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei tartanak a budai Erdészeti Információs Központban 2016. augusztus 3-án. Ismertetők hangzanak majd el az EUTR szabályozás bevezetéséről és felépítéséről, a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekről, a kellő gondosság elvén alapuló (DDS) rendszerről, továbbá az újonnan alkalmazandó nyomtatványokkal kapcsolatban is.

Időpont: 2016. augusztus 3., 9:30 - 13:00

Helyszín: Erdészeti Információs Központ, Budapest, Budakeszi út 91.

Részvétel: ingyenes, kizárólag előzetes jelentkezés alapján. A létszám maximalizált.

 Szakmai előadások az alábbi témákban:

- Az EUTR szabályozás bevezetése, felépítése - Lapos Tamás

- A faanyag kereskedelmi lánc szereplőit érintő jogszabályi rendelkezések ismertetése - Séra Natália

- A kellő gondosság elvén alapuló (DDS) rendszer összeállítása - Békési Péter

- Az EUTR kötelezettségekkel összhangban módosított nyomtatványok alkalmazása - Ferenczy András

Az előadásokat egyeztető fórum követi, amelyen a résztvevők feltehetik kérdéseiket az adott témában jártas szakembernek.

Kérjük, hogy a minél szélesebb körű információátadás érdekében kérdéseit előzetesen jutassa el hozzánk elektronikus levélben legkésőbb július 29-ig az eutr@nebih.gov.hu email címre.

Az uniós fa- és fatermékpiaci szabályozással kapcsolatos információk az EUTR oldalon érhetők el. Ha a szabályozással kapcsolatos megfeleléssel, a jogszabályok értelmezésével, vagy akár gyakorlati alkalmazásukkal kapcsolatban kérdések merülnének fel, a szakemberek azokat az eutr@nebih.gov.hu e-mail címen várják és a rendezvény alkalmával, a lehetőségekhez mérten a helyszínen megválaszolják.

A további tudnivalókat a Meghívó és a Program tartalmazza.

Figyelem!

Az előadásokon a részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, részvételi szándékát mindenképpen jelezze e-mail címünkön. A részvételi lehetőségről visszaigazoló elektronikus levelet küldünk. Amennyiben részvétele az első előadáson már nem lenne lehetséges, szíves türelmét kérjük: igény esetén az előadást ismételten megtartjuk.,

Forrás: NÉBIH Erdészeti Igazgatóság


Tetszett a cikk?