A gyűrött tömbök ideje lejárt


Számlát kiállítani továbbra is kötelező és egyre több vállalkozó számára világos, hogy ma már jobb, gyorsabb és egyszerűbb a gyűrött számlatömb helyett számlázóprogramot használni. A jövőben ráadásul minden számlát online be kell küldeni az adóhatóság felé, tehát érdemes kizárólag az online teret használni a kézzel firkált papírok tépkedése helyett. Nem árt azonban átgondolni, hogy milyen számlázóprogramot válasszon a cégvezető.

A számlázóprogramok jelentősen megkönnyíthetik vállalkozásunk adminisztrációs feladatait, így ma már gyakorlatilag bármely vállalkozás esetén előnyös lehet a használatuk. Azonban nagyon sok számlázóprogram érhető el az interneten. A szoftverek eltérő funkciókkal rendelkeznek, választani közülük a saját üzleti tevékenységeink függvényében érdemes.

ONLINE VAGY TELEPÍTHETŐ LEGYEN?

Az online számlázóprogramok a sokat emlegetett felhőszolgáltatást nyújtják, azaz a számlázószoftver az összes számlát a szolgáltatást nyújtó cég szerverén tárolja. Előnye, hogy egyszerű a használata, nincs telepítési kényszer, frissítéseket sem szükséges keresgélni hozzá időnként, és bárhonnan, akár a telefonról is hozzáférhet a felhasználó.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.